Rendezvénysorozat

2022.11.26. 21:36

A demenciáról beszélgetnek majd Balassagyarmaton

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a város önkormányzata a Szociális Szolgáltatási Tervezési Koncepció keretein belül tervezett és a Szociális Kerekasztal megbeszélésén felvetett igény alapján egy új szociális programot indított a városban novemberben.

L. J.

A Ne-felejcs klub Beszéljünk a demenciáról elnevezésű rendezvénysorozat célja, hogy beszéljenek a manapság tabu témának számító demenciáról. 

A program második eseményét december 5-én, hétfőn tartják meg 17 órától a Gansel-udvar belső helyiségében. Az eseményen a résztvevők Hevér-Deák Katalinnal, a dr. Kenessey Albert Kórház- Rendelőintézet vezető klinikai szakpszichológusával és Palánkiné Török Máriával, a Szent Erzsébet Idősek Otthonának mentálhigiénés szakemberével beszélgethetnek azokról a mindennapos kihívásokról, amelyek egy demens beteg gondozása során felmerülhetnek, illetve arról, hogy a demencia első tüneteinek a megjelenésekor kihez fordulhatnak segítségért.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában