Fejlesztés

2022.10.02. 08:24

Több mint négymillió forintból készült el az új, biztonságot nyújtó mobilgarázs Patakon

Patakon 4,4 millió forintos támogatásból elkészült egy új mobilgarázs, mely a falu járműveinek biztonságos tárolását szolgálja.

Az új építmény felépítésére 4,4 millió forintot nyert az önkormányzat. Képünkön Fekete Tibor polgármester mutatja az elkészült beruházást

Fotó: Beküldött fotó

Amikor legutóbb a nyugat-nógrádi községben jártunk, a polgármesteri hivatal udvarán még egy vasfészerre mutatott rá házigazdánk, Fekete Tibor polgármester, mondván ezt az ócska sufnit lebontják, és helyére kerül a falubusz, illetve a konyha ételkihordó járműve biztonságos tárolására szolgáló mobilgarázs. Azóta a 4,4 millió forintos támogatásból elkészült az új létesítmény, most már csak a falubuszra vár az önkormányzat.

–  Az előzetes tájékoztatás szerint még ősszel, de legkésőbb év végéig megérkezik az új jármű, amire nagy szükségünk van. A kormányzati döntésnek köszönhetően a falubuszhoz jutó települések körét kibővítették, amibe mi is beleestünk, így igényt nyújtottunk be rá, ami kedvező elbírálásban részesült. Patakon az önkormányzat több szolgáltatást teljesít, így egyértelmű, hogy kihasznált lesz ez a busz és a kezdetektől sok-sok kilométert fut majd, viszi az embereket betegellátásra, gyógyszert és élelmiszert szerez be, gyermekeket szállít és még sorolhatnám – mondta érdeklődésünkre Fekete Tibor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában