Legek

2022.10.20. 06:50

Több mint félmilliárd forintért kínálják Nógrád megye legdrágább ingatlanát

Ismét utánajártunk, mi a helyzet a nógrádi ingatlanpiacon, hiszen kíváncsiak voltunk melyek szűkebb hazánk legdrágább ingatlanai és mennyibe kerülnek.

Lászlók Judit

Ez a berkenyei épület jelenleg a megye legdrágább eladó ingatlana: tulajdonosa 540 millió forintért kínálja megvásárlása

Forrás: ingatlan.com

Bár Nógrád megye évek óta az ország egyik legszegényebb régiójához tartozik, mégis akadnak több száz millió forintos luxus házak, birtokok és villák is az eladásra kínált ingatlanok között. 

Szűkebb hazánk legdrágább épülete kétségkívül az a berkenyei 22 lakásos társasház, amelyet az ingatlan.com hirdetése szerint 540 millió forintért árulnak. A leírás szerint a társasházban 3 szinten 35-47 négyzetméteres, 1-1,5 szobás lakásokat alakítottak ki, a kivitelezés pedig a legkorszerűbb, energiatakarékos anyagok felhasználásával történt. 

A következő a listán az a 300 négyzetméteres karancslapujtői ingatlan, amelyet 240 millió forintért kínálnak eladásra. Az ingatlanbazar.hu oldalán található hirdetés szerint a ház olyan extrákkal van felszerelve mint a medence, a játszótér vagy éppen a mozihelyiség. Emellett az ingatlanhoz tartozik egy 1,7 hektáros természetvédelmi terület is, amelyet gazdag vadállománya tesz igazán egyedülállóvá.

karancslapujtő eladó ház
Még medence is van ennek a csodás karancslapujtői háznak az udvarán
Forrás: ingatlanbazar.com

Egy kicsivel kevesebbért, azaz 220 millió forintért értékesítik azt a tolmácsi ingatlant, amely korábban vendégházként működött. Az ingatlanbazar.hu oldalán lévő adatok szerint a ház 2015-ben épült egyedi tervek alapján. A romantikus parasztház stílusjegyeit viselő ingatlan két lakótérből áll, összesen 300 négyzetméter hasznos alapterülettel. Mint írják, a házban lévő összes berendezés, ingóságok, gépek, használati tárgyak és díszek a vételár részét képezik.

Szécsény belvárosában 200 millió forintért kínálják a Bástya panziót. Az ingatlant hirdető weboldal szerint az épület alapja a középkorban épült (1648), ám azóta számos fejlesztésen esett át. Az épületegyüttes jelenleg is panzióként működik. Összesen 17 szobával, 60 férőhellyel rendelkezik, illetve tartozik hozzá egy 80 fős étterem is.

Egy etesi villa közel 200 millió forintért várja új tulajdonosát, amely a 2,8 hektár földterülettel igazi paradicsom lehet a természetet és a nyugalmat kedvelőknek. A hirdetés szerint a mintegy 597 négyzetméter alapterülettel rendelkező, teljesen felújított kúriában 12 szoba, 8 fürdőszoba, nappali, konyha és étkező, valamint egyéb helyiségek is találhatóak.

Persze annak is akad kínálat, aki a vidéki stílus helyett sokkal inkább a modern, minimalista irányzatokat kedveli. Tökéletes választás lehet ugyanis az a szendehelyi ingatlan, amelynek az ára 182,5 millió forint. Az ingatlanbazar.hu honlapján található adatok szerint a Szarvasrét-lakóparkban lévő ház két szintet foglal magába, a hozzá tartozó telek pedig 1054 négyzetméter. 

A megyei ingatlanpiacot böngészve azért találunk ezektől kedvezőbb árú, de annál különlegesebb ajánlatokat is. Ezek közé tartozik például az a hollókői ingatlan, amely az Ófalu szívében helyezkedik el. Az ingatlanbazar.hu honlapján felfedezett kis ékszerdoboz 109 millió forintot kóstál. Az ingatlan teljesen modernizált, de mégis a műemlékvédelemnek teljes mértékben megfelelő jelleg teszi egyedivé.

eladó ház hollókő
Ez a hollókői ékszerdoboz is új tulajdonosát keresi
Forrás: ingatlanbazar.com

Salgótarján belvárosában 90 millió forintért pedig egy olyan ingatlant kaphatunk, amely fitnesz teremmel, jakuzzival, szoláriummal és finn szaunával is fel van szerelve. Leírásából kiderül, hogy a teraszokról csodás örök panoráma nyílik a városra, illetve a parkosított udvaron egy szökőkút is található. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában