Fórum

2022.10.01. 22:00

Salgótarján közbiztonságának helyzetéről egyeztettek

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság és Salgótarján Megyei Jogú Város Képviselő-testülete a napokban közbiztonsági fórum keretében egyeztetett a megyeszékhely közbiztonsági helyzetének főbb kérdéseiről.

Nool

Forrás: police.hu

– A polgármesteri hivatal épületének Dr. Förster Károly dísztermében megtartott értekezlet célja a városrészeket érintő aktuális közbiztonsági feladatokról történő egyeztetés a város településrészein szolgálatot ellátó körzeti megbízotti állomány és a képviselő-testület tagjainak közreműködésével – írta a fórumról írt közleményében a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

Hozzátették, az egyeztetésen Salgótarján Megyei Jogú Város képviselő-testületének tagjai, valamint a Salgótarjáni Rendőrkapitányság vezetője és a Közrendvédelmi és Határrendészeti Osztály munkatársai, továbbá a polgármesteri hivatal közbiztonsági referense, a Salgótarjáni Nagyvárosi Polgárőr Egyesület képviselője, a Salgótarján Megyei Jogú Város Roma Nemzetiségi Önkormányzat elnöke és a megyei rendőr-főkapitányság körzeti megbízotti szakirányitója is részt vett.

– A megbeszélést Fekete Zsolt, Salgótarján Megyei Jogú Város polgármestere nyitotta meg, aki kiemelte, hogy a rendőrkapitányság és a város vezetése között az évek óta fennálló együttműködés töretlen a felmerülő közrendvédelmi kérdésekben. Ponyi Béla rendőr ezredes, a rendőrkapitányság vezetője köszöntötte a megjelenteket és ismertette a megyeszékhelyen szolgálatot ellátó körzeti megbízottak különböző településrészeken végrehajtott feladatait és tevékenységét. Hangsúlyozta, hogy a rendészeti feladatok a jövőben is közösen, a fórumon megjelent partnerekkel együttműködésben kerülnek megoldásra. A megjelentek ezt követően értékelték a megyeszékhely településrészeinek közbiztonsági helyzetét és az ezekkel kapcsolatos további feladatokat– derült ki a megyei rendőrség közleményéből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában