Halloween

2022.10.30. 18:56

Eresztvényben lazultak a szörnyek: Drakula vérpezsdítő programokkal várta a haverokat + fotók

Drakula minap elhagyta szeretett otthonát, hogy megtalálja a legmegfelelőbb helyszínt a családi halloween-i bulihoz. Választása pedig az eresztvényi erdőre esett, ahová vasárnap szép számban meg is érkeztek a rémisztőbbnél rémisztőbb szörnyhaverok.

Nool

Néhányan kifejezetten ötletes, de egyben rémisztő jelmezbe bújtak

Forrás: Nool

Fotó: Hegedűs Márk

A Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont a népszerű rajzfilm, a Hotel Transylvania szereplői és története köré építette idei halloween-i programját. A családok idén tehát Eresztvénybe érkeztek lazítani, ahol igazán szellemes szórakoztatásban volt részük – ahogy arról előzetesen a Nool.hu is írt. 

A szörnnyé alakult résztvevőket hajmeresztő akadálytúra várta az elátkozott erdőben, ahol a sikeres feladatteljesítést édességgel jutalmazták a szervezők. Emellett a jelmezversenyen az is eldőlt, hogy kinek sikerült leginkább a rémes átalakulás, míg a szörnyen jó játszóparkban az ügyes kezűek tököt is faraghattak. Drakula arról is gondoskodott, hogy a színpad is hemzsegjen a boszorkányos műsoroktól. 

A közös lazuláson mindenki megjegyezte, hogy egy vérbeli vámpír, soha nem mondja azt, hogy bla-bla-blaa!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában