Állati Jó Vasárnap

2022.10.16. 19:25

Állati jó kutyás bemutató is színesítette a salgótarjáni börzét (galéria)

Folytatta népszerű programsorozatát a salgótarjáni vásárcsarnok. A bolhapiaccal és a kutyás bemutatóval tarkított kisállatvásárra közel hétszázan látogattak ki vasárnap délelőtt.

Nool

Forrás: Nool

Fotó: Hegedűs Márk

Idén utolsó alkalommal rendezték meg az Állati Jó Vasárnap elnevezésű programot a Salgótarjáni Vásárcsarnok és Piac területén. Az időjárás különösen kedvezett a rendezvénynek, hiszen több százan fordultak meg a kiállítók és az árusok között. 

– Minden alkalommal kilátogatunk a rendezvényre, hiszen amellett, hogy a gyerekeknek nagy élmény, mi felnőttek is jól szórakozunk. A férjemmel például nagyon szeretjük a bolhapiacot, mindig találunk egy-két csecsebecsét – mondta Barabás Andrea, aki reméli jövőre is folytatódik a programsorozat. 

A kisállat kiállítás és a bolhapiac mellett kutyás bemutató is színesítette a rendezvényt, ahol Komkáné Balcza Tünde, Sólyom Veronika, Kotrócz Emília és Babka Eszter négylábúi engedelmességi és ügyességi feladatokkal kápráztatták el a közönséget. A bemutató után a gyerekek közelebbről is megismerkedhettek Sugival, Gyilkossal, Szederrel, Leilával és Tobival, trükköket kérhettek tőlük, illetve meg is simogathatták őket.

Mindezeken kívül a legkisebbeket ingyenes ugrálóvár, lovaglás és állatsimogató is várta. A szervezők azt ígérték, jövőre folytatják az Állati Jó Vasárnapot!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában