Séfek Séfe

2022.09.23. 16:18

Egyre nagyobb a verseny: győzelemre vezette a pirosakat a balassagyarmati séfjelölt

Meglepetéseket és feszült pillanatokat tartogatott az elmúlt két a nap a Séfek Séfek balassagyarmati versenyzőjének.

Nool

Kenza a másodpilóta szerepében

Forrás: Beküldött fotó

Szerdán a konyha fedélzetén a csapatoknak repülős menüt kellett készíteniük. A feladat alkalmával Vomberg Frigyes nem kommunikálhatott a csapatával, így a másodpilóta szerepét Kenza töltötte be.

A főzés alkalmával a csapat kezdett szétesni, nem mindenki úgy végezte a feladatát, ahogyan azt kellett volna.

– A csapat annyira meg volt zakkanva. Lehet attól, hogy nekem kellett őket irányítani nőként, de nem haladtunk úgy, ahogyan a séf azt elvárta volna, és ahogy a séf azt mondta – borult ki Kenza.

Végül mindenki összekapta magát és időben elkészült a fedélzeti menü.

A piros csapat majonézes céklasalátát tálalt, makrélával, kaviárral, fürjtojással, Straganoff bélszínnel, parajos rizzsel, sült zöldséggel és parmezánforgáccsal megszórat kevert salátával a tányéron. Mellé pedig túrólepényt, tejszínkrémmel és friss eperrel.  

Az eredményhirdetés alkalmával kiderült, hogy a légiutas-kísérők a piros csapat főztjét értékelték a legjobbnak, így az egyéni főzésben nem kellett részt venniük, tovább jutottak.

Csütörtökön újabb megdöbbentő a látvány fogadta a versenyzőket a konyhában, Kenza az alapanyag láttán lesokkolódott, ugyanis az első feladatban állat fejekkel kellett dolgozniuk.

A sorsolás után a kék csapat a borjúfejet, a fekete a malacfejet, a piros pedig a birkafejet kapta. Kenzáék az állatfejből csicseriborsós bárányragut, sáfrányos aszaltbarackos-rizst, szezámmagos pirított káposztát, mentás-joghurtos salátát és pitát készítettek.

Az ételek minőségét üzletemberek értékelték és a végeredmény ismét úgy alakult, hogy a piros másodjára is megszerezte a védettséget.

A pénteki adásban anya-lánya párosok mondanak majd ítéletet. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában