Játék

2022.09.08. 07:54

Átadják a felújított játszóteret a rákóczibányai családi napon

Családi napon vehet részt Rákóczibánya apraja-nagyja szeptember 10-én, szombaton a Fő téren. A programok 11 órakor a hagyományos névadó ünnepséggel kezdődnek.

V.E.

A Magyar Falu Program támogatása nagy segített jelent a község fejlődéséhez

Forrás: Facebook/Rákóczibánya Község

Délben a Magyar Falu Program segítségével felújított játszóteret adja át Jakab Gábor, a település polgármestere, illetve Becsó Zsolt országgyűlési képviselő. A nemzeti színű szalag átvágása után a legkisebbek birtokba is vehetik a játékokat, illetve vetélkedőkön és versenyeken is részt vehetnek. A 17 órakor kezdődő, koszorúzással egybekötött bányásznapi ünnepségen Dobor István, a Bánya-, Energia és Ipari Dolgozók Szakszervezetének (BDSZ) Nógrád Megyei elnöke mellett Jakab Gábor is beszédet mond. 

A polgármester a közelmúltban, a Salgótarjánban rendezett 72. Országos Bányásznapon emléklapot és ezüst bányászgyűrűt vehetett át, amelyet a BDSZ elnöksége a településen élő aktív- és nyugdíjas bányászközösségek támogatásáért, illetve a bányász emlékek és hagyományok ápolásáért adományozott számára.

A családi napot 19 órakor kezdődő utcabál zárja, amelyhez ifjú Berecz György biztosítja majd a ritmust.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában