Állati Jó Vasárnap

2022.08.21. 14:13

Nyulak és kölyökkutyák rabolták el a legkisebbek szívét a salgótarjáni kisállatvásáron (fotók)

Az esős idő ellenére is sok érdekességet tartogatott a látogatóknak a salgótarjáni kisállatbörze.

K. K.

Felnőttek és gyerekek szívét is elrabolták a gazdára váró tacskó kölykök

Forrás: Nool

Fotó: K. K.

Idén immár hatodik alkalommal rendezték meg az Állati Jó Vasárnap elnevezésű programot a salgótarjáni Vásárcsarnok és Piac területén vasárnap délelőtt.

Az eladásra kínált állatokat közelebbről is bemutatták az érdeklődőknek
Fotós: K. K. / Forrás: Nool

A bolhapiaccal tarkított kisállatvásár kínálatára a szemerkélő eső ellenére is sokan voltak kíváncsiak. Mivel a börze kínálata folyamatosan frissül, az érdeklődők most is kedvükre válogathattak. Árusok akadtak bőven, a hobbi - és haszonállatok, valamint a régiségek mellett még virágokat, friss gyümölcsöket is lehetett kapni. Az állatbörze kínálatát tekintve kiskutyák, nyulak és papagájok vártak vevőre. A gyerekek szívébe azonnal belopták magukat a gazdájukra váró tacskó kölykök, de a hosszúszőrű nyulak szintén nagy népszerűségnek örvendtek. Némelyiküket meg lehetett simogatni, a gyerekek legnagyobb örömére.

Nyulak, galambok és különféle díszmadarak találhattak gazdára
Fotós: K. K. / Forrás: Nool

Sajnos az eredetileg tervezett programok, mint a díjmentes ugrálóvár és lovagoltatás, a kedvezőtlen időjárás miatt elmaradtak. A szervezők a következő Állati Jó Vasárnapra szeptember 18-án várják az érdeklődőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában