Top 10

2022.08.15. 11:28

Balesetek, bűnözők és hősök – ezeket olvastátok a legtöbben a héten

Összegyűjtöttük, hogy az előző héten melyik cikkeinkre érkezett a legtöbb kattintás.

Nool

Nekicsapódott egy autó a balassagyarmati tesco falának. Képünk illusztráció!

Forrás: Google Streetview/Nool

A gyarmati Tesco falának hajtott egy autós, két sérültet vittek kórházba

Baleset történt kedden reggel a balassagyarmati Mikszáth Kálmán utcában: a Tesco áruház falának hajtott egy személyautó. Ketten megsérültek.

Hatan is megsérültek a karancsaljai balesetben

Három személyautó ütközött össze eddig tisztázatlan körülmények között hétfő délután Karancsalján. A mentők is a helyszínre vonultak, ugyanis a baleset következtében hat személy sérült meg, közülük három könnyebb sérültet kórházba szállítottak.

Négynapos őrületet terveznek az első nógrádi Vármegyefesztre

Az Alaptörvény tizenegyedik módosítása alapján az eddigi megye elnevezés helyébe a vármegye lépett, ennek apropóján az Ipoly-parti város önkormányzata már az új névvel szervezi a rendezvényt, amit augusztus 25. és 28. között rendeznek. A négy napos fesztiválon – melynek a Vármegyeháza udvara ad otthont – fellép többek között a Ladánybene 27, Csordás Tibi, Krisz Rudi, Pixa és Bangó Margit.

Gázvezetéket vágtak el Balassagyarmaton, az utcára küldték a lakókat

Munkavégzés közben elvágtak egy gázvezetéket a településen lévő Balassa utcában múlt hét hétfőn. A munkálatok ideje alatt 30 méteres sugarú körzetben biztonsági zónát jelöltek, valamint kiürítették a közeli ingatlanokat. A lezárás 15 utcát érintett, 10-12 embert kellett ideiglenesen kitelepíteni.

A szomszéd házból hosszabbítóval lopta az áramot a romhányi nő

A 42 éves nő tavaly november és idén április 6. között a romhányi lakóhelye szomszédságában lévő lakatlan ingatlanba betört, annak ajtaját befeszítette. Ezt követően – mivel otthonában a szolgáltató cég kikapcsolta korábban az áramot – a villanyóra mellett lévő konnektorhoz csatlakoztatta a magával vitt hosszabbítót. A gyanúsított az ingatlanjában az így nyert árammal több háztartási gépet is működtetett mindaddig, amíg a rendőrök meg nem jelentek nála.

Dühében kitépte a földből a padot, és verekedett a 44 éves férfi Pásztón

A férfi augusztus 9-én délután Pásztón, a művelődési ház bejáratánál lévő két padot a térburkolatból kiszakította, egy kukát pedig felrúgott. Ezt követően egy kereskedelmi egységbe betért, ahol találkozott főbérlőjével, aki visszakérte a bérleményének kulcsát tőle. Vita lett belőle, majd törni-zúzni kezdett a 44 éves férfi, akit végül a helyszínről előállítottak a rendőrök.

Jogosítvány nélkül vezetve okozott súlyos sérüléseket élettársának a bátonyterenyei férfi

A Balassagyarmati Járási Ügyészség közlekedési ügyésze vádat emelt egy 20 éves bátonyterenyei férfi ellen, aki vezetői engedély hiányában vezetett, majd az általa okozott balesetben utasa súlyosan megsérült.

Megmentett az öngyilkosságtól a rendőrházaspár és a kamaszfiú egy férfit Nógrádban

A budapesti rendőrök a szabad hétvégéjüket töltötték az egyik Nógrád megyei községben található nyaralójukban, amikor a szomszéd fiúval közösen megmentették egy férfi életét.

Újabb embercsempész akadt horogra Nógrád megyében, öt migráns került elő a kocsiból Gyarmaton

Egy 45 éves, lengyel állampolgárságú férfit fogtak el augusztus 8-án hajnalban a rendőrök Balassagyarmat belterületén, aki autójával öt migránst próbált meg átcsempészni a határon.

Átadták az új konyhát Szécsényben, titkos recepteket is főznek itt a séfek 

Szécsényben több mint ötszázmillió forint önerőből hozott létre új főzőkonyháját egy nonprofit cég. A beruházást augusztus 10-én adták át.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában