Fejlesztés

2022.07.28. 20:40

Több nógrádi településen korszerűsíthetik a művelődési házat

Etesen és Szátokon is energetikai korszerűsítésen eshet át a művelődési ház, ugyanis mindkét önkormányzat a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz keretében nyert támogatást a régóta várt beruházásra. Az etesi önkormányzat több mint negyven-, míg a szátoki harmincmillió forint támogatásból fejleszthet.

Nool

Etesen és Szátokon is felújítják az épületeket

Forrás: Pexels

Etesen az épület külső határoló felületeinek utólagos hőszigetelését, az előírásoknak nem megfelelő homlokzati nyílászárók cseréjét és az akadálymentesítést végzik el a szakemberek, továbbá az elavult fűtési rendszert is korszerűsítik. 

A szátoki ingatlanban az épület külső határoló felületeinek hőszigetelését, az akadálymentesítést, az elavult fűtési rendszer korszerűsítését és a napelemes rendszer kiépítését valósítják meg. 

A jövőben tehát mindkét nógrádi község környezetbarát és gazdaságilag hatékonyabban üzemeltethető közintézménnyel gazdagodhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában