Szavazás

2022.07.16. 18:47

Várják a voksokat: a szentkúti Csendháza és a gyarmati díszterem is versenybe száll

Az ország legszebb ülésterme és az Év háza kategóriákban is szavazhatnak Nógrád megyei intézményekre.

Nool

Forrás: Pexels

Balassagyarmat is versenybe szállt az ország legszebb ülésterme címért. A Városháza dísztermére már lehet is szavazni a felhívás Facebook-oldalán. A képek a közösségi platformokon tovább oszthatók, ezáltal lehet növelni az egyes fotók látogatottságát, és a rájuk érkező szavazatok mennyiségét is. A Balassagyarmat Városháza oldalon azt ígérik, hogy folyamatosan jelentkezni fognak a verseny állásával kapcsolatban, de az információk bármikor hozzáférhetők a versenyt szervező oldalon is.

Az ülésterem berendezési tárgyaival, falaival ragadja meg az embert
Forrás: Balassagyarmat Városháza/Facebook

Nem csupán a balassagyarmati díszterem vesz részt efféle megmérettetésen, hanem a szentkúti Csendháza is. Utóbbi az Év háza elnevezésű pályázathoz csatlakozott. Mint azt a felhívásban is írják a szervezők: az Év háza 2008 óta a hazai építész szakma elismert díja, mely a családi házak és a kis lakóépületek, illetve középületek szakmai szempontok alapján értékelt ­elismerése. A voksokat július 15. és 22. között várják szintén a Facebook-oldalon. Egy like egy szavazatot ér, de egy személy több épületre is érvényesen szavazhat. Fontos, hogy megosztáskor is az eredeti képet kell kedvelni, és nem a megosztott fotót. A közönségszavazás és a szakmai zsűri döntése egymástól teljesen független.

A kegyhely egységes arculatába illeszkedő visszafogott, földszintes épület helyet ad az elcsendesedni vágyóknak.
Forrás: Év Háza Pályázat/Facebook

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában