Élmény

2022.07.03. 09:32

Csodaszarvas táborban jártak, az iskolakertet is gondozták Dorogházán

A Salgótarjáni Tankerületi Központ támogatásával valósult meg a helyi Móra Ferenc Tagintézményben a Csodaszarvas élménytábor, amelyben két héten keresztül közel hetven gyermek vett részt az iskola tanulói közül.

G.E.

Forrás: Beküldött

Az ingyenes napközis tábor 8 és 16 óra között kínált hasznos időtöltést a diákoknak, akik napi négyszeri étkezést is kaptak az itt töltött napok alatt. 

– A gyerekek érdekes foglalkozásokon és játékos programokon vehettek részt, a pályázatnak köszönhetően különböző kreatív eszközöket is be tudtunk szerezni – tájékoztatott Szűcsné Bakos Mónika pedagógus. – Mivel iskolakertet is gondozunk, így a természetvédelem és a fenntartható jövő témája köré szerveződtek a programok. A diákok megismerték a közelben csordogáló patak élővilágát és annak megmentését, játékos formában tanultak a megújuló energiaforrásokról is. Sok hasznos információt sajátítottak el szinte észrevétlenül, emellett buszos kiránduláson is részt vettek. 

Mint mondta, az intézmény első alkalommal csatlakozott a Csodaszarvas táborhoz, azonban ha a jövőben lesz rá lehetőség, újra élni fognak azzal.

Címkék#tábor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában