Balesetveszély

2022.07.13. 20:25

Gyerekek rongálják a félkész pásztói játszóteret

Kéréssel fordult a lakosokhoz Farkas Attila polgármester a közösségi oldalon, az egyik folyamatban lévő beruházás kivitelezése során ugyanis problémák merültek fel.

N. O.

Forrás: Facebook | Farkas Attila közszereplő

– A Kölcsey- és Hunyadi udvarok kivitelezője ismételten jelezte már sokadjára, hogy a gyerekek és a kamaszok a késő délutáni, kora esti órákban bemennek a munkaterületükre –  amely egyébként balesetveszélyes is  –, és kárt okoznak szinte minden nap. Ezt pedig rendszeresen javítaniuk kell – írta a polgármester a bejegyzésében.

Hozzátette: mivel ez pénzbe kerül, így hátráltatja a projekt lezárását. 

A játszóterek idén augusztus közepére készülnek el, onnantól lehet majd azokat használni. 

A település vezetője kiemelte:  szomorú, hogy már most az látható, egyesek nem tudják rendeltetésszerűen használni a játszótereket, ezért minél előbb új kamerákat is telepíteni kell majd ezekre a helyszínekre, amely szintén plusz költség lesz az önkormányzat számára.

Éppen ezért Farkas Attila arra kéri a szülőket, hogy nagyobb odafigyeléssel ellenőrizzék gyermekük szünidei tevékenységét, mert a felelősség az övék.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában