Tábor

2022.06.28. 18:12

Überkirály tábort rendeztek: angry birds-re is vadászhattak a váci gyerekek Nógrádban

„Véget ért idei első balassagyarmati Überkirály táborunk. Igazán jó kis csapat jött össze” – kezdte beszámolóját a programot szervező váci Vágta Multisport Club. Hétfői Facebook-posztjukból kiderült, hogy a múlt héten rendezett, sportfókuszú táborban számos játékos mozgásformát megismerhettek a gyerekek, a legnagyobb hangsúlyt azonban az úszás kapta.

Nool

Forrás: Vágta Multisport Club

„A napi két úszásoktatás mellett rengeteget játszottunk. Minden napot kötélhúzással kezdtünk, aztán buborékoztunk, vízibombáztunk, luficsatáztunk, voltak sorjátékok, pohártorony építés, angry birds kilövés, fánkevés, strandolás, íjászkodás, és kipróbálhatták a gyerekek a lézerpisztolyt is” – sorolták a különböző programokat a tábor szervezői.

Színes programokon vehettek részt a gyerekek | Forrás: Vágta Multisport Club

A váci székhelyű klub célja, hogy az úszás biztos és helyes alapjainak elsajátításával lehetőséget teremtsen a gyerekeknek arra, hogy a későbbiekben versenyszerűen vagy hobbi szinten – a náluk elérhető sportágakban – jobban elmélyíthessék tudásukat, illetve azokban további sikereket érhessenek el. A Balassagyarmaton rendezett Überkirály tábor is ezeket a célokat szolgálta.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában