Kisállatbörze

2022.06.19. 19:00

Pikkelyes kedvencek hódítottak a salgótarjáni kisállatvásáron (galéria)

Vasárnap ismét megrendezték a sokak által kedvelt és látogatott Állati jó vasárnapot a salgótarjáni Vásárcsarnok és Piac területén.

K. K.

Sokan új családtaggal térhettek haza

Forrás: Nool | Fotó: K. K.

Kakas kukorékolása és bárány bégetése szakította meg a vasárnap reggeli csendet a megyeszékhely piacán, ahol a kisállat kiállítás és vásár mellett bolhapiac és kézműves sarok is várta a látogatókat.

A színes kínálatra most is nagy érdeklődés mutatkozott, közel ezren nézelődtek, válogattak, vagy éppen megvásárolták a család legújabb kedvencét.

Ottjártunkkor több szülő is kisállattal lepte meg a gyermekét. Az egyik salgótarjáni édesanya portálunknak elárulta, hogy azért látogattak el a rendezvényre, hogy kisnyulat vásároljanak a gyerekeknek, azok ugyanis kitűnő bizonyítvánnyal zárták a tanévet. Egy másik család éppen halat vásárolt, de volt aki egy kiscicával, míg más egy papagájjal tért haza.

Rengetegen voltak kíváncsiak a különleges akvárium lakókra, de a bárányok és a nyulak is nagy népszerűségnek örvendtek. A kereskedők mindenre fel voltak készülve, az érdeklődőket hasznos tanácsokkal látták el az állatok szállításával, etetésével, tartásával kapcsolatban.

A rendezők a gyerekeknek is kedveskedtek, akik ugrálóvárban játszhattak és lovagolhatnak. Ezen túl a kicsik a VictoryArt csapatával egyedi ajtódíszeket készíthettek, amihez a szivárvány minden színében rendelkezésre álltak a kellékek, a virágok és a szalagok.

A következő kisállatbörzét a tervek szerint július 17-én tartják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában