Mátranovák

2022.06.13. 13:00

Összefogás szülte a fesztivál sikerét

G. E.

A korábbi években megrendezett Vargánya Fesztivált idén más néven és más helyszínen rendezték meg szombaton a településen. Ezentúl Feszt Novák névvel hívják majd életre a község hagyományos rendezvényét. 
– A rendezvény sok látogatót vonz, ezért idén a sportpályán tartottuk azt meg, példás összefogással – hangsúlyozta Bodor Ernőné polgármester. – A képviselő-testület, a polgármesteri hivatal dolgozói, a helyi egyesületek is kivették a részüket a megvalósításból, amit a faluban működő és környékbeli vállalkozók is támogattak. 
Mint mondta, ennek köszönhetően minden látogatót babgulyással vendégeltek meg, a gyerekeket számtalan szórakozási lehetőség várta, és értékes tombolaajándékok is gazdára találtak. A nap folyamán egymást váltották a színpadon a fellépők: a helyi óvodások, általános iskolások és a MANTE Néptáncegyüttes is szórakoztatta az érdeklődőket. 
– Egy jó programhoz nagyszerű időjárás, jó emberek és kiváló szervezés kell. Ezek a feltételek itt Mátranovákon mind megvoltak – fogalmazott Becsó Zsolt országgyűlési képviselő. 
Skuczi Nándor, a megyei közgyűlés elnöke arról beszélt, hogy nagyon fontosak a kis települések rendezvényei, hiszen alkalmat adnak arra, hogy a helyiek együtt legyenek és megerősödjenek a közösségek. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában