Kutyatánc

2022.06.24. 13:27

Négy igent kapott a hollókői versenyző az America’s Got Talent-ben (videó)

Méltán lehet büszke Nógrád megye: Bérczes Christine Elisabeth többszörösen díjnyertes dog dancer-e (kutyatáncoltatója) 4 igent kapott ugyanis az America’s Got Talent válogatóján.

Nool

Forrás: Beküldött fotó

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az előzőekben már világbajnokságot is megjárt, Magyarország többszörösen díjnyertes hollókői kutyatáncoltatója nemrégiben az America’s Got Talent válogatóján szerepelt kutyájával. Bérczes Christine Elisabeth a Szépség és a Szörnyeteg kűr egyik részletét vitte a zsűri elé, produkciójuk pedig olyannyira jól sikerült, hogy Heidi Klum, Sofia Vergara és Howie Mandel is a közönséggel együtt állva tapsolta őket meg. A hollókői szakember Meredith nevű ausztrál juhászkutyájával ámulatba ejtette a zsűrit, akik az előadás során nem győztek csodálkozni, míg a közönség a könnyeit törölgette az élménytől. Heidi Klum szerint a sztori az, ami megkülönböztette ezt más kutyás előadásoktól, míg Sofia Vergara a boldogsággal táncoló Meredith-t imádta legjobban.

Forrás: Beküldött fotó

„A kutyám nagyon élvezte a show-t, a közönség pedig nem akarta elengedni őt: sorba állva várták, hogy megsimogathassák. Örülünk a sikernek, de számomra az az igazi elismerés, ha még többen megismerik, elismerik ezt a sportot és kipróbálják a dog dancinget” – mondta a Hollókőn élő kutyatenyésztő, aki nemcsak otthoni termében tart oktatást, hanem online is ad órákat, többek között Amerikában, Szlovéniában, Ausztriában élő gazdiknak és kutyusoknak.

Forrás: Beküldött fotó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában