Módosítások

2022.06.03. 18:40

Kedvezően változik az autóbusz-menetrend Nyugat-Nógrádban

Több átszállási lehetőséggel és kiszámíthatóbb járatkínálattal számolhatnak június 16-tól mindazok, akik a Vác–Diósjenő–Rétság–Romhány vonalakon autóbusszal közlekednek.

Nool

Forrás: Hegedűs Márk/NMH Archívum

Fotó: Hegedus Mark

Összehangolják június 16-tól a Vác–Nógrád–Diósjenő és a Romhány–Rétság–Diósjenő–Nógrád–Berkenye autóbuszvonalak menetrendjét, ezáltal lényegesen vonzóbb lehet a közösségi közlekedési lehetőség a térségben – tájékoztatta hírportálunkat közleményében a Volánbusz Zrt. Kommunikációs Igazgatósága. 

Mint arról beszámoltak, a Volánbusz menetrend szerinti járatai Vác–Berkenye–Diósjenő–Tolmács–Rétság és Vác–Nógrád–Diósjenő–Rétság viszonylatokban a munkanapok mellett június 16-tól hétvégén is egész nap egyenletes követés mellett biztosítanak eljutást, a jelenleginél több átszállási lehetőséget nyújtva Szendehelyen Budapest, Rétságon pedig Balassagyarmat felé. Hozzátették azt is, hogy új utazási kapcsolatként így már Balassagyarmat irányából is elérhetővé válnak a népszerű nógrádi turista célpontok, rétsági átszállással.

A cég azt is kiemelte, hogy Rétság–Bánk–Romhány viszonylatban is ütemes menetrendi struktúra szerint közlekedik a járatok többsége. Hozzátették, hogy összehangolják a jövőben a Tolmács–Rétság, valamint a Romhány–Rétság szakaszon közlekedő autóbuszjáratok menetrendjét is, így a jelenleginél kiszámíthatóbb és egyenletesebb menetrendi kínálat várja majd az utasokat. Rétságon az autóbuszok ebből az irányból is biztosítják az átszállási lehetőségeket Budapest és a legtöbb esetben Balassagyarmat felé is – derült ki a közleményből.

Forrás: Volánbusz Zrt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában