Balesetveszély

2022.06.07. 14:41

Ismét fényes nappal keveredett vad a 21-es főútra

Kedden kora délután átmenetileg lezárták a 21-es főutat, mert Vizslás-Újlaknál egy vad veszélyeztette a forgalmat.

Nool

Borítóképünk illusztráció!

Forrás: Shutterstock

Korábban is volt már abból adódóan probléma, hogy fényes nappal keveredett valamilyen vad a főútra, ami óriási veszélyt jelent a közúti forgalom résztvevőire. Kedden újra ebből adódóan kellett átmenetileg lezárni a 21-es főutat, mert ezúttal Vizslás-Újlaknál tévedt fel a kétszer két sávos útra egy példány. 

Hírportálunk megkereste a Magyar Közút Nonprofit Zrt-t a témával összefüggésben, akik megerősítették a történteket, miszerint kedden kora délután valamelyik átjáró közelében tévedhetett be ismét a főútra egy vad. Hozzátették, néhány nappal ez előtt is ezen a környéken okozott némi fennakadást egy példány, épp ezért most a helyszínre riasztottak egy vadászt, hogy kilője a forgalmat veszélyeztető állatot. A beavatkozás miatt – a közlekedők biztonsága érdekében – átmenetileg lezárták a szakaszt, a szakemberek azonban nem jártak sikerrel, az állat megszökött. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában