Palóc Ring

2022.06.01. 19:39

Gépszemléket rendezhetnek a patvarci versenypályán a polgárőrök

Együttműködést kötött a Nógrád Megyei Polgárőr Egyesületek Szövetsége a Palóc Ring üzemeltetőivel. A szerdán megkötött szerződés lényege: a versenypályán tesztelési lehetőséget, illetve gépjárműszemlét biztosítanak a rend civil vigyázóinak.

H. H.

Sárkány Réka és Vass Miklós aláírja az okmányokat

Forrás: H.Cs., NMH

Az okmányt a Palóc Ring működtetői nevében Sárkány Réka, valamint Vass Miklós megyei polgárőrelnök írta alá. A megállapodó felek elmondták, a polgárőrszövetség számára eddig nehézségeket okozott, hogy a tulajdonukban lévő járművek műszaki állapotát felmérjék, ezért ez a lehetőség kiváló alkalmat biztosít a rendszeres tesztelésre és gépjárműszemlére. Az első ilyen felmérést még júniusban szeretnék lebonyolítani. 

Vass Miklós hozzátette, az ifjú polgárőrök KRESZ-oktatását is szolgálhatja a létesítmény. Fontosnak tartják, hogy az elöregedett autók esetleges cseréjét az ilyen feltérképezések után minél gyorsabban elvégezhessék. Végezetül a megyei elnök kifejtette, a Palóc Ringgel való folyamatos egyeztetésre dr. Budai István nyugalmazott büntetés-végrehajtási dandártábornokot kérték fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában