Szécsény

2022.06.23. 20:32

Főleg énekkel, zenével köszöntötték a nyarat

Vidám, jó hangulat töltötte be a napokban a történelmi belvárost.

Sz. F.

A rendezvényen minden korosztály megtalálta a szórakozási lehetőséget

Forrás: Sz.F., NMH

A városból és környékéről sokan családostól, baráti társaságban látogattak el a rendezvényre. Csatlós Noémi, a művelődési központ közművelődési referense azt mondta, úgy állították össze nyárindító rendezvényüket, hogy abban minden korosztály megtalálja a szórakozási lehetőséget. 

A tanév befejeztével köszöntötték a nyarat. A programok fő vonulatát a koncertek adták. A szabadtéri színpadon fellépett a Buborék együttes, a zenekar interaktív műsorába bekapcsolódtak a gyerekek, de jó néhány szülő és nagyszülő is. Ezt követően dalaival Kocsis Tibor lopta be magát a közönség szívébe. Néhány dalát a közönség vele együtt énekelte. A Santa Fé Együttes négyórás koncertje 19 órakor kezdődött. 

A gyermekek vidámparkban szórakozhattak, a gasztró utcában finom ételeket, italokat vásárolhattak a vendégek. Az árusok különböző termékeket kínáltak, a fiatalok körében népszerű volt a csillámtetoválás és tombolát is sorsoltak. A résztvevők a programok során ráhangolódhattak a nyárra. 

Deák Lászlóné unokájával és a menyével érkezett a nyárindító rendezvényre. A nagymama egy ajándékkal is meglepte kisunokáját. 

– Örülök a rendezvénynek, jól érezzük magunkat, kellemesen telik az idő – mondta. Kovács Gergő feleségével és kisgyermekével látogatott ki a rendezvényre. – Jó hétvégi program, ahol mindenki megtalálhatja a szórakozási lehetőségét – vélekedett az apuka.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában