Honvédség

2022.06.29. 18:48

A nógrádi honvédek minden érdeklődővel megosztják az igazi katonás élményeket

Bárki bepillanthat a katonaélet rejtelmeibe a rendezvényeken folytatott toborzásokon, amelyekben Nógrád megyét érintően – a Magyar Honvédség (MH) Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság 11. Hadkiegészítő és Toborzó Iroda mellett – az MH. 2. vitéz Vattay Antal Területvédelmi Ezred 25. Keresztényszigethy Sándor Területvédelmi Zászlóalja is szerepet vállal.

V. E.

Közelharci bemutatókkal is népszerűsítik hivatásukat

Fotós: Hüvösi Csaba

 Gáspár M. Levente alezredes, a nógrádi zászlóalj parancsnoka elmondta: a hétköznapi feladataik között megtalálható a toborzástámogatás is. 

– Az egységünket az önkéntes és aktív katonáink közül is képviselik néhányan a programokon. Szerintem az elégedett katonánál nincs jobb toborzó, hiszen hiteles tájékoztatást tud adni a felmerülő kérdésekre, illetve az élményei és tapasztalatai megosztásával felkeltheti a sátorhoz betérők érdeklődését a honvédség iránt – mondta Gáspár M. Levente alezredes. Hozzátette: a közelmúltban több rendezvényen is jelen voltak, így például a rétsági állásbörzén vagy a Kazári Laska Fesztiválon, a sor pedig a jövőben is folytatódik majd. 
 

Közelharci bemutatókkal is népszerűsítik hivatásukat 
Fotó: H. Cs.

Címkék#honvédség

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában