Állati Jó Vasárnap

2022.05.15. 19:27

Pikkelyes, szőrös és tollas kedvencek – ilyen volt a salgótarjáni kisállatvásár (galéria)

Májusban is folytatódott a népszerű programsorozat a salgótarjáni piacon: a virág- és bolhapiaccal tarkított kisállatvásárra közel ezren voltak kíváncsiak vasárnap délelőtt.

K. K.

Olyan is volt, aki új kis baráttal térhetett haza

Forrás: Nool | Fotó: K. K.

Árusok és állattartók sokasága érkezett meg hajnalban a salgótarjáni vasárcsarnok udvarára. Az asztalok hamar megteltek, a haszon-, hobbi-, valamint a díszállatok mellett ruhaneműt, új és használt árucikkeket, régiségeket, virágokat, palántákat, édességeket, sőt még kertészeti eszközöket is lehetett kapni.

Jól tolerálták a simogatás a különleges állatok

Nem csoda, hogy nagy volt a nyüzsgés, a családi programnak a jó idős is kedvezett. A környékbeliek mellett a határon túlról is érkeztek, kicsik és nagyok nézelődtek, válogattak, a bátrabbak még alkudoztak is.

A hagyományos elemek mellett persze a gyerekeknek is kedveskedtek, akiket az ingyenes lovagoltatás mellett ugrálóvár, valamint különleges állatsimogató is várt, ahol különböző hűlőkkel ismerkedhettek meg.

A gyerkőcök közelről is megismerkedhettek a hüllőkkel 

A következő Állati Jó Vasárnapot július 17-én tartják. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában