Összefogás

2022.05.22. 08:50

Összefogtak a helyiek: új fekhelyeken pihenhetnek a vizslási óvodások

A helybeliek összefogásának köszönhetően korszerű fekhelyeken pihenhetnek a jövőben az óvodások.

V. E.

A legkisebbek számára is kedvező, hogy folyamatosan fejlődik a település

Forrás: NMH/Hüvösi Csaba

Sándor József, a település polgármestere elmondta: több program során kínáltak lehetőséget jótékonykodásra a lakosoknak az elmúlt időszakban. 

– Ilyen kezdeményezés volt például a falunapi zsákbamacska vagy a szüreti felvonulás utáni est. Ezekből összesen több mint 600 ezer forint gyűlt össze, amelyből lecserélhettük az óvoda elavult, balesetveszélyes vaságyait. A közelmúltban sikerült beszereznünk huszonöt új óvodai matracot, amelyek minden előírásnak megfelelnek. Emellett az intézmény felszerelése is bővült paplanokkal, párnákkal, ágyneműhuzatokkal, illetve egyéb eszközökkel, úgymint tárolódobozokkal, laminálógéppel és hordozható hangfallal – fejtette ki a polgármester, aki rámutatott, hogy a fejlesztésnek köszönhetően a gyerekek immár a 21. századnak megfelelő körülmények között cseperedhetnek az óvodában. 

Sándor József azt is hozzátette: büszke a falubeliekre, amiért minden alkalommal a jó ügy mellé állnak a település fejlődése érdekében. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában