Salgótarján

2022.05.24. 11:00

Ismert, kiemelkedő emberek beszélnek

G. K.

Lélekemelő, inspiráló beszélgetéssorozat indult útjára januárban Az én STorym címmel a KultPONT kamarateremben, amely végigkíséri ezt az esztendőt, amikor is 100 éve, hogy várossá nyilvánították Salgótarjánt. Minden hónap utolsó szombatján a megyeszékhelyhez kötődő ismert és elismert, munkájukban kiemelkedő emberek szólalnak meg, akik sikereik ellenére sem felejtették el, honnan indultak. 
Az est házigazdája Szily Nóra televíziós műsorvezető, riporter és újságíró. A nosztalgikus beszélgetések alatt igyekszik feltárni, hogy vendégeit milyen mélységek és magasságok juttatták el oda, ahol ma tartanak, illetve az elmúlt években mit kaptak a megyeszékhelytől és mi az, ami ebből még ma is velük van. 
Az első négy fantasztikus hangulatban telt este után május 28-án, szombaton, 17 órától az ötödik beszélgetés vendége Szorcsik Viktória színésznő, műsorvezető, valamint Debreceni Boglárka író, költő, szerkesztő és kritikus lesz. A rendezvény ingyenesen látogatható, azonban előzetes regisztrációhoz kötött. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában