Pásztó

2022.05.23. 13:33

Alkotásokat várnak jégkori kalandokról

N. O.

Pályázatot hirdetett a napokban a városi múzeum a közösségi oldalon Jégkori kalandok címmel. Kézzel készült kreatív, fantáziadús alkotásokat várnak a jelentkezőktől, amelyek bemutatják a Pásztói Múzeumban megtekinthető jégkori tárlat szépségeit, érdekességeit. A pályázaton részt vevők szabadon választott grafikai eszközzel és technikával készített rajzot, festményt, montázst vagy szobrot is leadhatnak. 

Több korosztály is pályázhat, így az óvodások egyénileg és csoportban, általános iskolás alsó tagozatos diákok egyénileg, felső tagozatosak szintén egyénileg, valamint a középiskolások is. Arra hívják fel a figyelmet, hogy az alkotásokon tüntessék fel a készítő nevét, életkorát, elérhetőségét, illetve a mű címét is. 

A beküldési határidő június 15., szerda, 16 óra: A műveket akár személyesen is leadhatják a múzeum épületében, de postán is eljuttathatják az intézmény részére. Minden alkotó oklevelet kap majd, a korcsoportok legjobbjai értékes ajándékcsomagban részesülnek. Az eredményhirdetés június 25-én, szombaton lesz. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában