Kikapcsolódás

2022.05.19. 11:24

A gyerekek imádják, és a felnőttek is szeretik a szécsényi játszóteret

A Várkert bejáratánál lévő játszóteret gyakran keresik fel a szülők gyermekeikkel, nagyszülők az unokákkal, az iskolások pedig csoportosan.

Sz. F.

Oláh-Szekeres Roland és két gyermeke gyakori vendég a játszótéren

Forrás: NMH | Fotó: Sz. F.

– Örülünk, hogy jól felszerelt, biztonságos játszótér áll a gyerekek rendelkezésére. A területet körülkerítették, a játékok biztonságosak és népszerűek a kicsik körében. Jó, hogy ilyen formában is gondoltak a gyermekeinkre – foglalta össze véleményét az egyik nagymama, majd hozzátette: A játszótér könnyen megközelíthető a lakónegyedekből, ahol sok család él. 
Oláh-Szekeres Roland két gyermeke elmélyülten játszik a homokozóban, miközben az édesapa örömmel mutatja, hogy mennyi sok játék áll a gyermekek rendelkezésére az árnyékos fák alatt. A fiai is jól érzik magukat a többiek között. 

Babcsány Lászlóné, a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola tanítója az első osztályosokat hozta el. – Közel van az iskolához, a szabad foglalkozások idején gyakran eljövünk ide. Jó lenne, ha az iskolában is lenne hasonló játszótér. Az intézményvezetés tervei között is szerepel, a jótékonysági bál bevételét is erre fordítjuk majd. Addig is gyakran eljövünk ide a gyerekekkel, szeretnek itt játszani, a hinta a legnépszerűbb. 

– A Petőfi Sándor utcában lakunk kertes házban, mégis gyakran eljövök ide a két gyermekemmel, nincs messze, öt perc alatt itt vagyunk. Amíg a kicsik önfeledten játszanak, a felnőttek nyugodtan beszélgethetnek, mert a játszótér biztonságos – vélekedett Horváth Hajnalka. Elmondta, hogy korábban a városközpontban, a Mindszenthy téren lévő játszótérre jártak, de annak a játékait már fel kellene újítani. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában