Négy keréken

2022.04.26. 07:05

Új terepjáróval gyarapodhattak a nógrádi horgászok

A közelmúltban a Horgász Egyesületek Nógrád Megyei Szövetségének eszközparkja új terepjáróval bővült. Kapás Imre, a megyei szövetség ügyvezető elnöke elmondta: a Magyar Országos Horgász Szövetség (MOHOSZ) már évek óta bővíti a tagszervezetek gépjárműflottáját.

V. E.

Kapás Imre: az autóval a mozgásterünk is szélesedett

Forrás: H.Cs., NMH

– A kezdeményezés negyedik ütemében az ügyvitelt támogató szolgálati gépjárművet vehettünk át Budapesten. Az új Suzuki Vitarával nemcsak az eszközparkunk bővült, hanem a mozgásterünk is szélesedett. A régi halőri terepjárót átadtam az Ipoly Szakbizottságnak, így az az autó ezután az Ipoly folyó menti halőrzést szolgálja majd. Az új terepjárót elsősorban az ügyviteli teendők elvégzéséhez használjuk majd, így például a MOHOSZ központjával való kapcsolattartást teszi gördülékenyebbé. Természetesen mindezeken túl a halőrzés terén is használhatjuk az új járművet – mondta Kapás Imre.

Hozzátette: az országos szövetség céljai között szerepel, hogy a tagszervezetek egységes arculati megjelenéssel rendelkezzenek. Egyebek mellett ezt szolgálja a flotta-fejlesztés is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában