Tündérszépek 2022

2022.04.23. 15:33

Íme Nógrád megye öt legszebb Tündérszépe: hamarosan eldől, ki ragyoghat a döntőben

Lezárult Tündérszépek országos szépségversenyünk első, regionális fordulója, a megyei szakmai zsűri pedig kiemelte az országos fináléra esélyes öt legszebb hölgyet.

Nool

A Tündérszépek 2022-es mezőnyének öt legszebb Nógrád megyei versenyzője

Forrás: NMH

Lezárult a Tündérszépek első, regionális szakasza, amelyben szűkebb térségünk és ezen belül megyénk legszebb hölgyeit mutattuk be olvasóinknak a Nógrád Megyei Hírlap hasábjain és a Nool.hu-n.  A bájosabbnál bájosabb lányok március elsejétől gyűjtötték a több ezernyi szívecskét, amelyekkel olvasóink értékelték őket. 

Az elmúlt hónapokban tehát szakmai zsűrink folyamatosan szűrte a nevezőket, profi fotósaink ingyen elkészítették a versenyfotóit azoknak, akik ezt kérték, míg mások saját, már kész portfólióval neveztek országos szépségversenyünkre, most pedig elérkezett az idő, hogy újra összeüljenek az ítészek, és kihirdessük, kik lettek megyénk legszebbjei.

A megyei szakmai zsűri 5-5 helyi szépséget emelt ki, közülük kerül ki április 26-án egy-egy Nógrád, Heves és Jász-Nagykun-Szolnok megyei hölgy, aki az országos finálában képviselheti szűkebb hazáját, érdemes lesz hát ekkor is visszalátogatni oldalunkra, hogy kiderüljön ki lett megyénk Tündérszépe!

A tét nem kicsi, hiszen az országos ismertség mellett a legszebbekre értékes nyeremények, kétszemélyes egzotikus utazás is vár, mindamellett, hogy betörhetnek a szépségipar vagy a média világába, új szakmai kapcsolatokat építhetnek ki. Felkészülésüket pedig gyönyörű szépségkirálynők is segítik mindebben: háziasszony-mentorunk 2022-ben Kárpáti Rebeka, a 2013-as Miss Universe Hungary, két mentortársa pedig a Magyarország Szépe címet 2018-ban elnyerő Szarvas Andrea, valamint a szintén 2018-as BLife szépségkirálynő, Miss Queen első udvarhölgy, divatmodell Eszenyi Eszter.

Lássuk hát a megyei eredményeket!

Nógrád megye öt legszebb hölgye a szakmai zsűri döntése nyomán:

Jakubovics Mónika

Mravcsik Violetta

Pádár Evelin

Rácz Bettina

Táborszki Flóra

Hüvösi Csaba, a Nógrád Megyei Hírlap és a Nool.hu fotóriportere, a Nógrád megyei zsűri egyik tagja hírportálunknak elmondta, hogy egyáltalán nem volt könnyű feladat kiválasztani az országos fináléra esélyes öt legszebb hölgyet, hiszen idén különösen gyönyörűek voltak a jelentkezők. 
– Akadtak olyan lányok, akiknek a kisugárzása ragadta magával a zsűrit, de olyanok is voltak, akiknek az alakjuk volt kiemelkedően csinos. Többször is átnéztük a megyei lányok portfólióit és próbáltunk mindent mérlegelni. Bízom benne, hogy jó döntést hoztunk és a verseny végén majd az általunk kiválasztott hölgy egyikének a fejére kerül a korona – emelte ki Hüvösi Csaba, aki zsűritársaival együtt szorít és minden jót kíván Nógrád megye leendő Tündérszépének az országos fináléban is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában