Nyeremény

2022.04.24. 06:55

Fél évszázada olvasnak minket: jó helyre kerültek a húsvéti milliók az endrefalvai családnál

Lezárult kiadónk, a Media­works Húsvéti milliók című nagyszabású nyereményjátéka, amely öt héten keresztül tartotta lázban olvasóinkat. A játék végén egymillió forintos főnyeremény talált gazdára minden megyében. Szűkebb hazánkban az Endrefalván élő Fejesné Papp Katalin és családja örülhetett az összegnek. Mint mondták, nem először nyertek a Nógrád Megyei Hírlappal, azonban ilyen nagy szerencséjük eddig még nem volt.

Gulyás Edina

Fejesné Papp Katalin már többször járt szerencsével, amikor a Hírlappal játszott

Forrás: Hüvösi Csaba, NMH

A közelmúltban befejeződött a Mediaworks Húsvéti milliók című nagyszabású nyereményjátéka, mely tizennyolc megyében futott március 1. és április 3-a között. A kampány ideje alatt hetente 100 ezer forintot sorsoltak ki a szervezők a helyesen válaszoló játékosok között, a nyereményjáték végén pedig egymilliós főnyeremény talált gazdára mindegyik megyében. 

A Nógrád Megyei Hírlapnak közel ötven éve előfizetői vagyunk. Még édesapám fizette elő a hetvenes években. Amikor ő elhunyt, akkor én folytattam ezt a hagyományt 

– fogalmazott Fejesné Papp Katalin. 

– Nem először voltunk sikeresek a lappal, kisebb tárgynyereményeknek már korábban is örülhettünk. A szombati lapszámban található keresztrejtvényt is hétről hétre megfejtettük és beküldtük, egy-két alkalommal azzal is szerencsével jártunk. A mozaik játékon is minden alkalommal részt vettem, egy online játékon vérnyomásmérővel lettünk gazdagabbak. A vasárnapi lappal pedig pezsgőt és poharakat nyertünk – tette hozzá.

Mint mondta, a húsvéti akcióban öt héten keresztül minden nap ellátogattak a Nool.hu-ra, és megválaszolták az ott található három kérdést. Legtöbbször az egész család, a párja és a két fia is törte a fejét a megoldásokon. Volt, amit fejből tudtak, másnak utánanéztek. 

– Hétvégén izgatottan olvastuk az aktuális nyertesek névsorát, akik 100 ezer forinttal gazdagodtak. Amikor nem találtuk a listában a nevünket, kicsit elszomorodtunk. Volt, amikor arra is gondoltunk, hogy feladjuk a játékot, azonban eddig sosem jutottunk el. 

Úgy véltük, ha pénzt nem is nyerünk, legalább tanulunk a feladványokból 

– hangsúlyozta a nyertes, hozzátéve: – Éppen a munkahelyemről buszoztam hazafelé, amikor megszólalt a telefonom és közölték velem, hogy hozzánk kerül a fődíj. Elmondhatatlan volt az öröm, mivel minden forintnak megvan a helye. 

Lesz mire költeni a pénzt

Katalin arról is beszámolt, hogy a kisebb fia a balassagyarmati Szondi György szakképző iskolába jár, szobafestőnek tanul, a nagyobb fiú pedig a Budapesti Gazdasági Egyetem hallgatója, ami igen sok költséggel jár. A nyereményt a fiúk tanulmányainak finanszírozására fordítják majd. 

– Nemcsak járatjuk, hanem napról napra el is olvassuk a Nógrád Megyei Hírlapot, immár több évtizede. Az egész család szívesen forgatja a lapot, vannak olyan helyi információk, amelyekről szinte csak innen értesülhetünk. Reggel, mielőtt munkába indulnánk, már átfutjuk a cikkeket. Elsősorban a megyét érintő cikkeket olvassuk el, de az országos hírekről is a lapból informálódunk – fogalmazott Fejesné Papp Katalin. 

Mint mondta, a párja is szereti a keresztrejtvényeket, így a feladványokat mindennap megfejti, a rejtvénymellékletnek ezért nagy sikere van. Azonban a többi melléklet is hasznos, a heti televíziós műsorújság éppen úgy, mint a recepteket tartalmazó füzetek. Szinte az első betűtől az utolsóig elolvassák a lapot, a sportoldalak és a horoszkóp is érdekli a családot. 
– Az egymillió forintos nyeremény nagy löketet adott, természetesen továbbra is hűséges olvasói leszünk a Hírlapnak – szögezte le Katalin.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában