Tündérszépek

2022.04.08. 19:55

Ez a tizenkét Nógrád megyei hölgy várja a szavazatokat a Tündérszépek versenyén!

A Tündérszépek szépségverseny regionális fordulójában 12 hölgy képviseli Nógrád megyét. Hoztunk egy összeállítást a nógrádi indulókról.

Nool

Mravcsik Violetta is várja a szívecskéket!

Forrás: NMH

Fotó: Ladoczki Balazs

Varga Gréta
Fotó: H.M./NMH

Varga Gréta Balassagyarmati születésű, a versenyre a szülei, illetve a barátai biztatására jelentkezett. Úgy gondolja, a Tündérszépek versenye kiváló lehetőség arra, hogy ezen a területen is kipróbálja magát, továbbá a verseny az önbizalmát is növelheti. Ápolói végzettséggel rendelkezik, azonban jelenleg kozmetikusnak tanul. Szabadidejében szívesen hallgat zenét, néz filmet, sétál vagy éppen kirándul. Néhány évvel ezelőtt néptáncolt is. A fotózásnak köszönhetően kedvet kapott a modellkedéshez is. 

Gréta képeit ide kattintva nézheted meg és szavazhatsz is rá!

 

Rácz Sarolta Tamara
Fotó: H.M./NMH

Rácz Sarolta Tamara Balassagyarmatot képviselve szállt versenybe és azért jelentkezett a Tündérszépekre, mert meg szerette volna tapasztalni, hogy milyen résztvenni egy profi fotózáson, illetve ezen a területen is ki akarta próbálni magát. Az érettségit követően úgy döntött, hogy fodrásznak tanul, jelenleg is ezzel tölti a mindennapjait. Szabadidejében szívesen jár színházba, olvas, valamint kirándul is. Eddig még nem gondolkodott komolyabban a modellkedésen, azonban a fotózásnak köszönhetően kedvet kapott hozzá. 

Sarolta képeit ide kattintva nézheted meg és szavazhatsz is rá!

 

Mravcsik Violetta
Fotó: L.B./NMH

Mravcsik Violetta Etesen él, a salgótarjáni Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola tanulója, idén fog érettségizni. Szabadideje jelentős részét a természetben tölti, emellett szeret zenét hallgatni, sminkelni, illetve táncolni is. A családja és az ismerősei biztatására jelentkezett a Tündérszépekre. Fontosnak tartja az igényes megjelenést, mindig az alkalomhoz illően öltözködik. Lételeme a kedvesség, a mosoly, szinte mindig sugárzik a boldogságtól.

Violetta képeit ide kattintva nézheted meg és szavazhatsz is rá!

 

Pádár Evelin
Fotó: H.Cs./NMH

A Pásztón élő Pádár Evelin azért jelentkezett a Tündérszépekre, hogy ezen a területen is kipróbálja magát, új embereket ismerjen meg, továbbá az édesanyja és a barátai is biztatták a nevezésre. Jelenleg egyetemista, a vendéglátás fortélyait sajátítja el. Két éve az iskola mellett dolgozik is ebben a szakmában. A későbbiekben is a vendéglátásban szeretne majd végleg elhelyezkedni. Eddig nem gondolkodott a modellkedésen, azonban a fotózásnak köszönhetően kedvet kapott hozzá.

Evelin képeit ide kattintva nézheted meg és szavazhatsz is rá!

 

Berki Graciella
Fotó: H.M./NMH

Berki Graciella Balassagyarmaton él és azért jelentkezett a Tündérszépekre, mert úgy gondolja, ez egy kiváló lehetőség arra, hogy fejlődjön, tapasztalatokat szerezzen, illetve magasabb szintre lépjen ezen a területen. Két éve részt vett a Magyarok Világszépe versenyen is, ahol sikerült a döntőig eljutnia. Jelenleg kozmetikusnak tanul a balassagyarmati Szondi György Technikumban, emellett pedig eladóként is dolgozik egy bevásárlóközpontban. Szabadideje jelentős részét edzéssel tölti.

Graciella képeit ide kattintva nézheted meg és szavazhatsz is rá!

 

Táborszki Flóra
Fotó: H.Cs./NMH

A tari származású Táborszki Flóra jelenleg a budapesti Táncművészeti Szakgimnázium diákja, jövőre fog érettségizni. Ezt követően a Magyar Táncművészeti Egyetemen szeretné folytatni tanulmányait. A Tündérszépekre barátnői biztatására jelentkezett. Négy éve modellkedik, két esztendeje pedig a Miss Éden szépségversenyen is részt vett, ahol a megyei döntőben különdíjas lett. A jövőben is szeretne modellkedéssel foglalkozni, akár külföldön is kipróbálná magát ezen a területen.

Flóra képeit ide kattintva nézheted meg és szavazhatsz is rá!

 

Jakubovics Mónika
Fotó: L.B./NMH

A bátonyterenyei származású Jakubovics Mónika már tavaly is részt vett a Tündérszépek versenyünkön, azonban akkor nem ért el helyezést, ezért úgy döntött, ismét szerencsét próbál. A salgótarjáni Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola tanulója, jövőre fog érettségizni. Ezt követően pedig modellkedéssel szeretne foglalkozni. A TikTokon is megtalálható, ezért szabadidejében sok videót készít, amiket fel is tölt oda. Ezen kívül szívesen sportol, sétál és énekel.

Mónika képeit ide kattintva nézheted meg és szavazhatsz is rá!

 

Pozsgai Florentina
Fotó: H.Cs./NMH

Pozsgai Florentina Bujákról származik, a nővére nevezte be a Tündérszépekre, mert úgy gondolta, helye van a versenyben, illetve arra is meg van az esélye, hogy a megmérettetés végén az ő fejére kerüljön a korona. Érettségivel és egy fodrász szakmával is rendelkezik, azonban munka mellett jelenleg is tovább képezi magát, hiszen a legjobb hajszobrászok közé szeretne tartozni. Kislánykora óta hastáncol, erre már hobbiként tekint. Imádja a gyerekeket és az állatokat. 

Florentina képeit ide kattintva nézheted meg és szavazhatsz is rá!

 

Baranyi Ramóna
Fotó: L.B./NMH

A sóshartyáni származású Baranyi Ramóna jelenleg még középiskolás. Szabadidejében szívesen jár tánciskolába, szeret rajzolni és fodrászkodni. Utóbbit még szakmaként is el tudná képzelni. Kiskora óta érdekli a szépségversenyek világa, azonban ezt a szülein kívül senkinek sem mondta el. Édesanyja biztatására jelentkezett a Tündérszépekre, úgy érzi, ezzel egy régóta dédelgetett álma vált valóra. Élete első fotózásán fantasztikusan érezte magát, hatalmas élmény volt számára. 

Ramóna képeit ide kattintva nézheted meg és szavazhatsz is rá!

 

Horváthné Oláh Ágnes
Fotó: H.Cs./NMH

A Karancsságon élő Horváthné Oláh Ágnes immár harmadik alkalommal, a szülei biztatására jelentkezett a Tündérszépekre. Gyermekkori álmai közé tartozott, hogy modellkedhessen, illetve szépségversenyeken vehessen részt. Szabadidejében szeret főzni, sütni, rengeteg hobbija van, sokszínű személyiségnek, magabiztosnak, céltudatosnak tartja magát. Mindig tisztában van azzal, miket szeretne elérni az életben, és rengeteget küzd is azért, hogy megvalósítsa az elképzeléseit, álmait. Mint megtudtuk, soha nem viszi túlzásba a sminkelést, azt vallja, hogy a kevesebb néha több. 

Ágnes képeit ide kattintva nézheted meg és szavazhatsz is rá!

 

Rácz Bettina
Fotó: L.B./NMH

A lucfalvai Rácz Bettina a salgótarjáni Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola diákja, cukrásznak tanul. Többen is biztatták, hogy jelentkezzen a Tündérszépekre, az elején elvetette ezt az ötletet, aztán meggondolta magát, és úgy döntött, ezen a területen is szerencsét próbál. Szabadidejében szívesen sminkel és énekel. Eddig még nem gondolkodott azon, hogy modellkedéssel foglalkozzon, azonban élete elő fotózásának köszönhetően kedvet kapott hozzá.

Bettina képeit ide kattintva nézheted meg és szavazhatsz is rá!

 

Rácz Elizabet
Fotó: L.B./NMH

Az Őrhalomban élő Rácz Elizabet ismerősei biztatására jelentkezett a Tündérszépekre, akik azt mondták neki, minden adottsága megvan hozzá. Már korábban is ki szerette volna próbálni magát ezen a területen, azonban eddig nem volt elég önbizalma hozzá. Idén viszont úgy érezte, készen áll a megmérettetésre. Vendéglátó-eladó képzettséggel rendelkezik, de már négy éve közalkalmazottként tevékenykedik. Szabadidejében szívesen hallgat zenét, illetve sétálni is szeret.

Elizabet képeit ide kattintva nézheted meg és szavazhatsz is rá!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában