Konferencia

2022.04.22. 11:00

Egészségügyi képzésekről értekeztek Gyarmaton

A Nógrád Megyei Szakképzési Centrum Szent-Györgyi Albert Technikum háromnapos szakmai rendezvénysorozatot tart, első állomása az egészségügyi iskolák országos szakmai találkozója volt szerdán.

L. J.

Fotó: Hegedus Mark

A Semmelweis Egyetemmel és Szakképző Intézményeivel, valamint a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamarával közösen szervezett programban az egészségügyi szakképzés feladatairól és tapasztalatairól osztották meg tudásukat a résztvevők. Az eseményen előadást tartott dr. Magyar Zita, a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal elnöke, dr. Balogh Zoltán, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara elnöke, valamint Mayer Andrea, a Semmelweis Egyetem Szakképző Intézmények Igazgatóságának vezetője. A konferencián a vendégek kérdéseket tehettek fel, és megbeszélhették az észrevételeiket is. 

A háromnapos szakmai rendezvény csütörtökön folytatódik, ugyanis pályaorientációs napot tartanak az intézmény három szakmacsoportja számára. Pénteken pedig a diákoké lesz a főszerep a diáknapon. 
 

Címkék#konferencia

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában