Mentőhelikopter vitte kórházba

2022.03.11. 20:15

Széttépte egy férfi lábát egy meghibásodott munkagép Rétságon

Mentőhelikopter vitte kórházba azt a férfit, akinek széttépte a lábát egy meghibásodott munkagép péntek reggel egy rétsági üzemben.

Nool

Forrás: TV2

A csomagolóanyagokat gyártó üzem egyik munkagépe tépte darabokra egy 53 éves férfi lábát Rétságon péntek reggel – a történtekről a TV2 Tények című hírműsora számolt be péntek este. A szörnyű balesetről felvétel is készült, amelyen jól látható, hogy a férfi jobb lábszára roncsolódott szét. 

 

Az eseményekről az ipari park több dolgozója is mesélt a Tények stábjának. Kiderült, hogy a tűzoltók segítségére is szükség volt, mert a dolgozót a gyár egyik magasan lévő pontjáról kellett lehozni.

Leskó Diána, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa a TV2 kérdésére elmondta, hogy a férfi a jobb lábán kiterjedt, roncsolt lágyéksérüléseket szenvedett, mentőhelikopter vitte kórházba. A férfi családtagjai azt mondták, komoly műtét vár a férfira és válságos az állapota.

 

A rendőrség foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt indított eljárást az ügyben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában