Tündérszépek

2022.03.19. 19:55

Ezekre a Nógrád megyei hölgyekre szavazhattál eddig

Március 1-jén elindult a Tündérszépek szépségverseny regionális fordulója, így minden nap új hölgyre lehet szívecskéket küldeni. Lássuk, kik az eddigi nógrádi indulók.

Nool

Kedvesnek, segítőkésznek, szerénynek, humorosnak és pozitívnak tartja magát a megyénket képviselő Mravcsik Violetta

Forrás: Nool.hu

Mravcsik Violetta
Fotó: L.B./NMH

Mravcsik Violetta Etesen él, a salgótarjáni Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola tanulója, idén fog érettségizni. Szabadideje jelentős részét a természetben tölti, emellett szeret zenét hallgatni, sminkelni, illetve táncolni is. A családja és az ismerősei biztatására jelentkezett a Tündérszépekre. Fontosnak tartja az igényes megjelenést, mindig az alkalomhoz illően öltözködik. Lételeme a kedvesség, a mosoly, szinte mindig sugárzik a boldogságtól.

Violetta képeit ide kattintva nézheted meg és szavazhatsz is rá!

 

Pádár Evelin
Fotó: H.Cs./NMH

A Pásztón élő Pádár Evelin azért jelentkezett a Tündérszépekre, hogy ezen a területen is kipróbálja magát, új embereket ismerjen meg, továbbá az édesanyja és a barátai is biztatták a nevezésre. Jelenleg egyetemista, a vendéglátás fortélyait sajátítja el. Két éve az iskola mellett dolgozik is ebben a szakmában. A későbbiekben is a vendéglátásban szeretne majd végleg elhelyezkedni. Eddig nem gondolkodott a modellkedésen, azonban a fotózásnak köszönhetően kedvet kapott hozzá.

Evelin képeit ide kattintva nézheted meg és szavazhatsz is rá!

 

Táborszki Flóra
Fotó: H.Cs./NMH

A tari származású Táborszki Flóra jelenleg a budapesti Táncművészeti Szakgimnázium diákja, jövőre fog érettségizni. Ezt követően a Magyar Táncművészeti Egyetemen szeretné folytatni tanulmányait. A Tündérszépekre barátnői biztatására jelentkezett. Négy éve modellkedik, két esztendeje pedig a Miss Éden szépségversenyen is részt vett, ahol a megyei döntőben különdíjas lett. A jövőben is szeretne modellkedéssel foglalkozni, akár külföldön is kipróbálná magát ezen a területen.

Flóra képeit ide kattintva nézheted meg és szavazhatsz is rá!

 

Jakubovics Mónika
Fotó: L.B./NMH

A bátonyterenyei származású Jakubovics Mónika már tavaly is részt vett a Tündérszépek versenyünkön, azonban akkor nem ért el helyezést, ezért úgy döntött, ismét szerencsét próbál. A salgótarjáni Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola tanulója, jövőre fog érettségizni. Ezt követően pedig modellkedéssel szeretne foglalkozni. A TikTokon is megtalálható, ezért szabadidejében sok videót készít, amiket fel is tölt oda. Ezen kívül szívesen sportol, sétál és énekel.

Mónik képeit ide kattintva nézheted meg és szavazhatsz is rá!

 

Baranyi Ramóna
Fotó: L.B./NMH

A sóshartyáni származású Baranyi Ramóna jelenleg még középiskolás. Szabadidejében szívesen jár tánciskolába, szeret rajzolni és fodrászkodni. Utóbbit még szakmaként is el tudná képzelni. Kiskora óta érdekli a szépségversenyek világa, azonban ezt a szülein kívül senkinek sem mondta el. Édesanyja biztatására jelentkezett a Tündérszépekre, úgy érzi, ezzel egy régóta dédelgetett álma vált valóra. Élete első fotózásán fantasztikusan érezte magát, hatalmas élmény volt számára. 

Ramóna képeit ide kattintva nézheted meg és szavazhatsz is rá!

 

Horváthné Oláh Ágnes
Fotó: H.Cs./NMH

A Karancsságon élő Horváthné Oláh Ágnes immár harmadik alkalommal, a szülei biztatására jelentkezett a Tündérszépekre. Gyermekkori álmai közé tartozott, hogy modellkedhessen, illetve szépségversenyeken vehessen részt. Szabadidejében szeret főzni, sütni, rengeteg hobbija van, sokszínű személyiségnek, magabiztosnak, céltudatosnak tartja magát. Mindig tisztában van azzal, miket szeretne elérni az életben, és rengeteget küzd is azért, hogy megvalósítsa az elképzeléseit, álmait. Mint megtudtuk, soha nem viszi túlzásba a sminkelést, azt vallja, hogy a kevesebb néha több. 

Ágnes képeit ide kattintva nézheted meg és szavazhatsz is rá!

 

Rácz Bettina
Fotó: L.B./NMH

A lucfalvai Rácz Bettina a salgótarjáni Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola diákja, cukrásznak tanul. Többen is biztatták, hogy jelentkezzen a Tündérszépekre, az elején elvetette ezt az ötletet, aztán meggondolta magát, és úgy döntött, ezen a területen is szerencsét próbál. Szabadidejében szívesen sminkel és énekel. Eddig még nem gondolkodott azon, hogy modellkedéssel foglalkozzon, azonban élete elő fotózásának köszönhetően kedvet kapott hozzá.

Bettina képeit ide kattintva nézheted meg és szavazhatsz is rá!

Ha inkább neveznél, még azt is megteheted!

Ha Te is kedvet kaptál, hogy megmérettesd magad, még most sincs késő elküldeni a jelentkezésedet. De siess, hiszen március 22-én lezárul az idei Tündérszépek szépségverseny nevezési határideje!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában