Szépségverseny

2022.02.15. 19:50

Újabb három hölgy jutott be a Tündérszépek Nógrád megyei fordulójába

Igéző tekintet, bájos arc, csinos alak: mindezekkel a jellemzőkkel újabb három Tündérszépünk is rendelkezik. Gyönyörű lányokkal folytatódott az országos megmérettetés idei fotózása a napokban, és még mindig lehet jelentkezni!

Gerhát Karina

Horváthné Oláh Ágnes, Baranyi Ramóna, Mravcsik Violetta Dorottya (balról jobbra)

Forrás: Nool/Hüvösi Csaba, Ladóczki Balázs

Egy hete a bátonyterenyei Jakubovics Mónikát, a tari Táborszki Flórát, valamint a pásztói Pádár Evelint mutattuk be olvasóinknak, mint a Tündérszépek országos szépségverseny első, megyei versenyzőit. Ők már egy lépéssel közelebb kerültek ahhoz, hogy akár az országos döntőben is képviseljék szűkebb hazánkat és a címlapokról mosolyogjanak ránk. A napokban újabb szépségek csatlakoztak a három lányhoz, a Nógrád Megyei Hírlap és a Nool.hu zsűrije ugyanis ismét döntött, miután javában érkeznek a jelentkezések az idei Tüdérszépekre. 

Ingyenes portfólió, profi fotósoktól!

Arról már többször beszámoltunk, hogy minden jelentkezőről díjmentesen készítjük el a fotósorozatot szerkesztőségünkben. Tehát mindenkinek érdemes jelentkezni, akinek még nincsenek professzionális képei. Azonban, ha valaki már rendelkezik portfólióval, akkor a meglévő fotókkal is jelentkezhet országos szépségversenyünkre a Nool.hu-n. A portfóliókészítést kérő hölgyekről Hüvösi Csaba, illetve Ladóczki Balázs fotós készíti el a profi képeket Salgótarjánban, a Nógrád Megyei Hírlap szerkesztőségében. 

Most pedig lássuk, kik csatlakoztak a fentiekben említett három szépséghez

A 19 éves sóshartyáni Baranyi Ramóna életében először vett részt fotózáson, amit bevallása szerint nagyon élvezett.

Baranyi Ramóna
Forrás: Nool/Ladóczki Balázs

A 19 esztendős, etesi származású Mravcsik Violetta Dorottya annak ellenére, hogy életében még csak másodszor vett részt fotózáson, nagyon otthonosan mozgott kameránk előtt.

Mravcsik Violetta
Forrás: Nool/Ladóczki Balázs

A 21 éves, karancssági származású Horváthné Oláh Ágnes immár harmadik alkalommal jelentkezett versenyünkre, ezért, illetve a természetéből adódóan is rendkívül otthonosan mozgott kameránk előtt.

Horváthné Oláh Ágnes
Forrás: Nool/Hüvösi Csaba

Profi segítséget is kapnak a lányok az országos döntőre való felkészülésben

Szakmai zsűrink hétről hétre átnézi a beküldött fotókat, így mielőbb érdemes nevezni, ha valaki szeretné biztosítani helyét a megyei fordulóban. Azoknak pedig, akik eddig jelentkeztek, érdemes kéznél tartani a telefonjukat, hiszen bármikor megcsörrenhet a jó hírrel: te is esélyt kapsz, hogy megmutasd szépségedet egy egész országnak! Bizony, egy egész országnak, hiszen a legszebbek a tévéshow-val összekötött fináléban ragyoghatnak majd a 10 millió forintos összdíjazású szépségversenyünkön. A hölgyeket a Nool.hu-n és a Nógrád Megyei Hírlapban mutatjuk majd be. A harmincas mezőnyből hárman a szakmai zsűri döntése nyomán jutnak a regionális fordulóba, egy szépséget pedig a közönségszavatok repítenek majd tovább, ahonnan az országos döntőbe vezet az út.

A Tündérszépek ráadásul a dicsőség és az értékes nyeremények mellett nem kevés lehetőséget is rejt. Háziasszony-mentorunk, Kárpáti Rebeka, aki 2013-ban elnyerte a Miss Universe Hungary címet, a B Life szépségkirálynő, illetve Miss Queen első udvarhölgy, Eszenyi Eszter, valamint a 2018-as Miss World Hungary győztese, Szarvas Andrea segít majd felkészülni a hölgyeknek az országos döntőre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában