Szépségverseny

2022.02.18. 19:56

Már harmadszor állt kameránk elé Karancsság rutinos Tündérszépe

Horváthné Oláh Ágnes arca már sok olvasónk számára lehet ismerős, hiszen harmadszorra méretteti meg magát országos szépségversenyünkön.

G. K.

Horváthné Oláh Ágnes

Forrás: Nool/H. Cs.

A 21 éves karancssági származású lány nem először állt fényképezőgépünk kereszttüzében, ezért rendkívül magabiztosan mozgott a Tündérszépek 2022 nemrégiben elkezdődött fotózásán. 

Gyermekkori álmom volt a modell­ked­és, illetve a szépségversenyek. A szüleim biztattak, hogy idén is jelentkezzek. Már harmadszor vettem részt a Tündérszépek fotózáson, hiszen három a magyar igazság. Szeretek főzni, sütni, sok hobbim van, sokszínű személyiségnek, céltudatosnak, magabiztosnak tartom magam. Mindig tisztában vagyok azzal, miket szeretnék elérni az életben, és rengeteget küzdök is azért, hogy megvalósítsam az elképzeléseimet

 – hangsúlyozta Horváthné Oláh Ágnes. Hozzátette: fontos, hogy a lányok ne izguljanak a fotózáson, hiszen akkor elveszítik az önbizalmukat. 

Horváthné Oláh Ágnes

Forrás: Nool/H. Cs.

– Egy szakember mondta tavaly, hogy addig, amíg nem hiszem el, hogy képes vagyok megnyerni egy versenyt, addig ez nem is fog megtörténni. Ilyenkor ugyanis kiül az arcomra a félelem, amit a szakmai zsűri is lát, s mindez a megmérettetés rovására megy. Éppen ezért eldöntöttem, hogy a mostani fotózáson nem stresszelek, próbálok laza lenni, és úgy gondolom, ez sikerült is – emelte ki a tündérszép. Mint megtudtuk, soha nem viszi túlzásba a sminkelést, azt vallja, hogy a kevesebb néha több.

2021 nógrádi Tündérszépe is a természetes sminkre esküszik

A salgótarjáni születésű Galcsik Nikoletta a Tündérszépek 2021 döntőjén képviselte megyénket. Nikoletta úgy véli, a fotózáson mindenképp csinos ruhában jelenjenek meg a lányok és ne felejtsék el, hogy a királynői címért indulnak. 

Minden szépségnek magának kell eldöntenie, hogy sminkben vagy anélkül szeretne részt venni a fotózáson, de fontos a mértékletesség

Indítsd be a modellkarriered! 

A versenyen természetesen saját fotósorozattal is indulhatnak a lányok, de szervezőként azt szoktuk javasolni, hogy vegyék igénybe térítésmentes ajánlatunkat, és bízzák profi fotósainkra ezt a feladatot. Szerkesztőségünk munkatársai révén egy egységes portfólió elkészítésére van lehetőség, amit a hölgyek természetesen a versenyt követően ingyenesen meg is kapnak és a későbbiekben is fel tudják az elkészült képeket használni. Ezekkel a profi fotókkal a közösségi oldalakon ugyanúgy sztárokká válhatnak, mint egy következő szépségversenyen, de akár modellkarrierjük beindításához is felhasználhatják azokat.

Profi segítséget is kapnak a lányok az országos döntőre való felkészülésbenSzakmai zsűrink hétről hétre átnézi a beküldött fotókat, így mielőbb érdemes nevezni, ha valaki szeretné biztosítani helyét a megyei fordulóban. Azoknak pedig, akik eddig jelentkeztek, érdemes kéznél tartani a telefonjukat, hiszen bármikor megcsörrenhet a jó hírrel: te is esélyt kapsz, hogy megmutasd szépségedet egy egész országnak! Bizony, egy egész országnak, hiszen a legszebbek a tévéshow-val összekötött fináléban ragyoghatnak majd a 10 millió forintos összdíjazású szépségversenyünkön. A hölgyeket a Nool.hu-n és a Nógrád Megyei Hírlapban mutatjuk majd be. A harmincas mezőnyből hárman a szakmai zsűri döntése nyomán jutnak a regionális fordulóba, egy szépséget pedig a közönségszavatok repítenek majd tovább, ahonnan az országos döntőbe vezet az út.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában