Tiszta buli

2022.02.10. 16:09

Bulival kampányolnak a droghasználat visszaszorításáért Bátonyterenyén

Az elmúlt év végére tervezett Tiszta buli elnevezésű rendezvényt a kedvezőtlen időjárás miatt elhalasztották, helyette most február 11-én, pénteken, 16.30 órától várják a Városház téren az érdeklődőket.

Gulyás Edina

Gera Zoltán válogatott labdarúgó is előadást tart

Forrás: Török Attila/ Nemzeti Sport

 A rendezvény azonban nem csak a mulatozásról szól majd, elsősorban a drogprevenciót szolgálja a program, amit már évek óta hagyományosan megszerveznek a városban.  Bátonyterenye önkormányzata elkötelezetten harcol a kábítószer ellen, számos konferencia és rendezvény szól erről, amelyek sorába jól illik a Tiszta buli is – tájékoztatott Maruzs-Molnár Ágnes, a szervező Bátonyterenyei Közművelődési Nonprofit Kft. ügyvezetője. 

Mint mondta, a program tinidiszkóval kezdődik, amelynek Nasz Dani, a közösségi média fiatalok által jól ismert szereplője lesz a vendége. A budapesti Árral szemben a jövőért alapítvány szakemberei és Gera Zoltán, válogatott labdarúgó válaszol a témával kapcsolatban felmerülő kérdésekre, és jó alternatívákat sorakoztatnak fel a droghasználat ellen. Az estét retró buli zárja, eközben tombolahúzást is tartanak, amelyen értékes nyeremények találnak gazdára. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában