Verseny

2022.02.04. 18:41

Balassagyarmati szerzőknek is szurkolhatunk A Dal 2022 elődöntőjében

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Ember Péter és Emberné Rédei Renáta, a Latte Maffiato zenekar tagjai közösen írták meg a Földöntúli szerelem című dalt, amelyet beneveztek A Dal című műsor idei évadába.

L. J.

Az előtérben a dal előadója, Majoros Csenge, mögötte a szerzők és a zenészcsapat

Forrás: Beküldött

A szerzemény nagyon jól szerepelt az előválogatókon, így bekerült a legjobb dalok közé, az élő adásba, amelyet a Duna Televízión tekinthettek meg a nézők. Idén is 40 fiatal előadó méri össze énektudását a műsorban, és az országosan ismert tagokból – Wolf Kati, Mező Misi, Feren­czi György és Egri Péter – álló szakmai zsűri szavazatai mellett ismét számítanak a nézők voksaira. 

A látványos műsor első elődöntőjét múlt szombaton tartották meg, ahol a balassagyarmati szerzőpáros Földöntúli szerelem című dalát Majoros Csenge énekesnő adta elő. 

A zsűri tetszését a produkció és a dal egyaránt elnyerte, így továbbjuttatták az elődöntőbe. 

– Izgatottan vártuk az élő műsort, és igyekeztünk még színvonalasabbá tenni az előadást – mondta Ember Péter. Hozzátette: – Rendkívül örültünk a zsűri korrekt véleményének, illetve annak is, hogy továbbjutottunk, Csenge nagyon szépen énekelte a dalt. 

Ember Péter kitért arra is, hogy nagyon hálásak a művészetkedvelő támogatóiknak, akik segítették őket abban, hogy mindezt megvalósíthassák. Továbbá a műsor alatt és után is rengeteg pozitív visszajelzést kaptak, ami szintén nagyon jólesett nekik. 

A Dal című műsor elődöntőjét február 26-án közvetíti a Duna Televízió. Ebben a műsorban már hárfával egészül majd ki a balassagyarmati eredetű produkció. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában