Támadás

2022.02.15. 07:52

A magyar szülőket sértegette a baloldal kelet-nógrádi jelöltje

A baloldali pártok színeiben induló Godó Beatrix a napokban Szuhára látogatott, hogy támogatói aláírásokat gyűjtsön.

Nool

Forrás: Illusztráció | NMH | L. B.

A magyar családok nem értékelik a gyermeket, egy házat vagy egy autót előbbre helyeznek az értékrendjükben

– jelentette ki Szuha polgármesterének Godó Beatrix, aki a baloldali pártok színeiben indul az április 3-i országgyűlési választáson a salgótarjáni körzetben. 

A gyurcsányista politikus azért látogatott el a stábjával Szuhára, hogy ajánlásokat gyűjtsön a választáson való induláshoz. Vagyis standolás közben látogatta meg őt Tóth Zoltán István, a település Fidesz–KDNP-s polgármestere, aki a beszélgetésükről az önkormányzat Facebook-oldalán számolt be - írta a Magyar Nemzet. A lap információ szerint Godó Beatrixnek a magyar családokkal kapcsolatos megdöbbentő kijelentése felháborította Szuha polgármesterét, aki a durva megjegyzést azonnal kikérte magának a gyereket nevelő szülők, nagyszülők nevében. A gyurcsányista politikus erre annyit mondott, hogy tisztelet a kivételnek.

Tóth Zoltán István a beszélgetés közben – Szuha érdekeire is gondolva – arról is érdeklődött Godónál, hogy milyen programmal készül a települések fejlesztésére. A baloldali jelölt erre azt válaszolta neki, hogy az országos program majd csak február 17-én készül el, addig nem tud érdemben nyilatkozni. Szuha polgármestere ennek kapcsán úgy reagált, hogy településvezetőként Godó saját elképzelései érdekelnék, nem az országos program. – Mivel nem hagytam magam eltántorítani, megtudhattam, hogy munkáját az „arany középúton” haladva szeretné végezni, amit őszintén megvallva a mai napig nem értek – tette hozzá Tóth Zoltán István.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában