Szépségverseny

2022.01.14. 19:40

Ugródeszkát jelentett a Tündérszépek versenye a szécsényi szépség életében

A szécsényi származású Szerémi Viktória az elmúlt években már kétszer is megmérettette magát a Tündérszépek országos szépségversenyen. Az első alkalommal nem ért el helyezést, másodjára viszont a szakmai zsűri döntése alapján továbbjutott a regionális fordulóba. Most ő is jelentkezésre buzdítja szűkebb hazánk szépségeit.

Gerhát Karina

Forrás: NMH

Fotó: H. Cs.

Idén immár negyedik alkalommal indítja útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre december 15-től jelentkezhetnek a 18-29 év közötti hölgyek. Szívesen képviselnéd Nógrád megyét a 2022-es Tündérszépek döntőjében? Akkor jelentkezz versenyünkre saját képekkel, de kérhetsz profi fotózást is. Mivel a nevezések folyamatosan érkeznek, érdemes mielőbb élni a lehetőséggel.
A dicsőség mellett értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket: egzotikus utazás két fő részére, értékes mobiltelefonok…

– Mind a két alkalommal az ismerőseim biztatására jelentkeztem a versenyre. A végső döntések azonban természetesen az én kezemben voltak, amelyek azért születettek meg, hogy élményekkel gazdagodjak és színt vigyek a szürke hétköznapokba – mondta el portálunknak Szerémi Viktória. 
Hozzátette: a családja és a barátai mindenben maximálisan támogatták, még az ismerőseiket is próbálták szavazásra buzdítani, amiért hálával tartozik nekik. 

– Kétszer is megmérettettem magam, sok embert megismertem a Tündérszépeknek köszönhetően, gondolok itt a háttérmunkákban részt vevőkre, illetve a versenytársaimra, akik közül kettővel még mindig tartom a kapcsolatot. Azóta is nagyon sokan megismernek az utcán, vagy a boltban, és elmondják, hogy szavaztak rám. Ez mindig nagyon jó érzés. Ezenkívül hatalmas élmény volt számomra az is, amikor a napilapban, valamint az interneten is viszontláthattam magam. A fotózásokat is nagyon élveztem, azonban, ha ismét kamerák elé állnék, már sokkal lazábban venném az egészet, nem izgulnék annyira. 

Viktória kétszer is megmérettette magát a versenyen, második alkalommal helyezést is elért
Forrás: H. Cs. / NMH

Az első fotózásra a mai napig különösen nagy örömmel gondol vissza, hiszen leírhatatlanul szép helyszínen volt. 
– Személy szerint az első versenyen éreztem magam jobban, mégis a másodikon értem el helyezést. Mindkettő más életszakaszomban volt, másként éltem át. Egy év alatt is rengeteget változik az ember, talán csak ez az, ami miatt kedvesebb számomra az első verseny – emelte ki Szerémi Viktória. 
Kérdésünkre kifejtette: a hétköznapjaiban már kevésbé meghatározó szerepet tölt be a smink, mint néhány éve, azonban úgy gondolja, hogy az embernek versenyhelyzetben a lehető legjobbat kell kihoznia magából, amihez természetesen a szép smink is hozzátartozik. 

– Fontos, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, egy igényes smink pedig tesz hozzánk egy kis pluszt. Azonban azt ajánlom a jelentkezőknek, hogy soha ne vigyék túlzásba, mindig maradjanak önmagunk! – tanácsolta az egykori Tündérszép. 
Hozzátette: az első megmérettetésen sajnos nem ért el helyezést, a másodikon azonban a szakmai zsűrinek köszönhetően továbbjutott a regionális fordulóba. 

– Telefonon közölték velem a jó hírt, alig akartam hinni a fülemnek. Titokban persze reménykedtem abban, hogy ez megtörténhet. Úgy gondolom, ezen a téren ezzel el is értem a célomat, nagyon boldog voltam, és azóta is az vagyok. A versenynek köszönhetően szinte folyamatosak a felkérések a különféle fotózásokra is. A megmérettetések óta sok változás történt az életemben. Építgetem a karrieremet és mellette még tanulok is. Amennyiben minden a tervek szerint alakul, idén kozmetikusként fogok végezni, ezen belül pedig a műszempilla-építés lett a szenvedélyem. Sokszor eljátszottam már a gondolattal, hogy idén is kipróbáljam magam a megmérettetésen, hiszen kíváncsi lennék, hogy a mostani gondolkodásommal, hozzáállásommal, jelenlegi énemmel meddig jutnék a versenyben. Azonban meghagyom a lehetőséget másoknak, és izgatottan várom a jelentkezőket – tudtuk meg Szerémi Viktóriától. 

A versenynek köszönhetően Viktóriát már többször is felkérték különféle fotózásokra
Forrás: H. Cs. / NMH

Végezetül pedig azt tanácsolja, azoknak, akik még gondolkodnak a jelentkezésen, hogyha szeretnének színt vinni a szürke hétköznapokba, szívesen gazdagodnának új élményekkel, kipróbálnák magukat a kamerák előtt, szeretik a kihívásokat, vagy csupán növelni akarják az önbizalmukat, akkor ne hezitáljanak, mindenképpen jelentkezzenek erre a szépségversenyre! 

Saját portfólióval is lehet nevezni

Ha eddig csak álmodoztál arról, hogy megmutasd a szépséged a világnak, ha szeretnéd te képviselni megyédet a fináléban, ha be szeretnél törni a médiába vagy a szépségiparba, ne habozz, itt a lehetőség: nincs más dolgod mint kitölteni a jelentkezési lapot.

Ahogy arról a verseny háziasszony mentora, a 2013-as Miss Universe Hungary, Kárpáti Rebeka, valamint Molnár Irina, a Mediaworks lapigazgatója is beszélt a minap a Mokkában:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában