Tündérszépek

2022.01.23. 11:25

Önbizalmat adnak a profi fotók - élj a lehetőséggel és ragyogj a kamera előtt te is!

Nincs más dolgod, mint jelentkezni a Tündérszépek 2022 versenyére! Fotósaink már nagyon várják, hogy ismét elkészíthessék a csinos Nógrád megyei lányok portfólióját, amit a hölgyek természetesen ingyenesen meg is kapnak a verseny után.

A.E.

Forrás: NMH Archívum

Sokan azt hiszik, hogy róluk nem lehet jó fotókat készíteni, nem fotogének, erre azonban rutinos fotós kollégáink évről évre rácáfolnak. A Nógrád Megyei Hírlap és a Nool.hu két fotósa, Hüvösi Csaba és Ladóczki Balázs már a korábbi években is fotózta Nógrád megye Tündérszépeit és idén sem lesz ez másként.

Negyedik alkalommal hirdettük meg a nagy sikerű Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre ezúttal is 18–29 éves hölgyek jelentkezhetnek. Nem árt azonban minél előbb leadni a jelentkezéseket, hogy még véletlenül se maradjon le senki erről a hatalmas lehetőségről.

Indítsd be a modellkarriered! - A versenyen természetesen saját fotósorozattal is indulhatnak a lányok, de szervezőként azt szoktuk javasolni, hogy vegyék igénybe térítésmentes ajánlatunkat, és bízzák profi fotósainkra ezt a feladatot. Szerkesztőségünk munkatársai révén egy egységes portfólió elkészítésére van lehetőség, amit a hölgyek természetesen a versenyt követően ingyenesen meg is kapnak és a későbbiekben is fel tudják az elkészült képeket használni. Ezekkel a profi fotókkal a közösségi oldalakon ugyanúgy sztárokká válhatnak, mint egy következő szépségversenyen, de akár modellkarrierjük beindításához is felhasználhatják azokat.

Munkatársaink kedvcsináló gyanánt megosztottak néhány tapasztalatot és tanácsot a még jelentkezésükön hezitáló Tündérekkel, de azoknak is érdemes elolvasni a tippjeiket, akik már elküldték a jelentkezésüket.

 Igyekszünk mindent megtenni azért, hogy barátságos légkört teremtsünk és így oldottan, jó hangulatban teljen a Tündérszépek fotózása. Az a célunk, hogy ez az élmény minden szempontból pozitív emlék legyen majd minden résztvevő hölgy számára. Ehhez mi magunk és persze a szerkesztőség minden munkatársa a Tündérek segítségére áll mindenben – mondta el munkatársunk, Hüvösi Csaba.

Forrás: NMH Archívum

– Legtöbbször kicsit ijedten érkeznek meg a lányok a fényképezőgépek elé, épp ezért az első néhány kép inkább a ráhangolódásról, a bennük lévő feszültség oldásról szól. Az elkészült nyers képeket aztán folyamatosan egyeztetjük a lányokkal, és ha bármi kifogásolni valót találnak modelljeink, azt mi maximálisan figyelembe vesszük. Ugyanez igaz a portfólióba kerülő képek kiválogatására is, oda ugyanis csak a lányoknak is örömet és büszkeséget okozó legjobb képek kerülhetnek be – zárta gondolatait Hüvösi Csaba.

 Ahhoz, hogy a legelőnyösebb fotókat tudjuk elkészíteni, elengedhetetlen a Tündérszépek jelöltjeinek önbizalma és magabiztossága is. Ha a lányok jól érzik magukat a bőrükben, az tükröződik a fotókon is, a lányok őszinte mosolya pedig mindig magabiztosságot áraszt – vette át a szót Ladóczki Balázs, aki szerint mindenképpen fontos, hogy csinos, ápolt külsővel jelenjenek meg a hölgyek a fotózáson és az apró részletekről se feledkezzenek meg. 

Ahhoz, hogy jól érezzék magukat, az kell, hogy olyan külsővel jelenjenek meg – és ez alatt egy csinos sminket, frizurát, valamint például olyan ruhákat is értünk – ahogy tényleg jól érzik magukat.

 

Forrás: NMH Archívum

A fotózáson viselt ruhákat a hölgyeknek maguknak kell kiválasztani. Ezzel kapcsolatban Ladóczki Balázs azt javasolta, hogy minden hölgy az egyéniségéhez megfelelően válasszon ruhákat a fotózásra - utcai öltözetet, alkalmi ruhát és bikinit. 

2019 Tündérszépek-jelöltje, Sirkó Rebeka

Forrás: NMH Archívum

Folyamatosan érkeznek a jelentkezési lapok szerkesztőségünk elérhetőségeire, a fotózás pedig hamarosan meg is kezdődik. Aki tehát minél előbb viszont szeretné látni magát szuper fotókon, az küldje el jelentkezését még ma, s ha a lányok kérik, kollégáink egy-két óra alatt olyan fotósorozatot készítenek majd a versenyzőkről, amire hosszú évekig büszke lehet!

Jelentkezz még ma!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában