Szimbólum

2022.01.17. 19:48

Kalapács alatt a Karancs Szálló – 106 millióról indul a licit

Kereken egy hét van hátra a novemberben kezdődött online árverésből, de egyelőre még egy licit sem érkezett a Karancs Szállóra. Salgótarján szebb napokat is megélt, ikonikus épületét a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar (MBVK) internetes felületén kínálják eladásra.

Nool

Szebb napokat is látott már az épület

Forrás: NMH

Fotó: Hegedűs Márk

November 25-én kezdődött és egy hét múlva, január 24-én 18 órakor zárul a licit a Karancs Szálló épületére – derül ki az MBVK online felületén bárki számára elérhető árverési adatokból. Ezekben részletezik azt is, hogy a 3224 négyzetméter alapterületű, 84 szobás szállodaépületben irodák, társalgók és egyéb helyiségek is vannak. Mint írják – és ez a salgótarjániak számára sem ismeretlen tény –, az épület rossz állapotban van, teljes felújításra szorul.

A kikiáltási ára mindezek ellenére igen borsos, 212 millió forint, ám feleennyiért, azaz 106 millió forintos minimum áron már lehet rá licitálni. Ha esetleg több érdeklődő is akadna, akkor 2 millió 120 ezer forintos licitlépcsővel ígérhetnének egymásra a vevőjelöltek. Egyelőre azonban az látszik a szintén nyilvánosan elérhető licitnaplóban, hogy még nem érkezett érvényes ajánlat a Fő téren található épületre.

November vége óta fut az online árverés a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar oldalán
Forrás: MBVK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában