Késő esti programok

2022.01.22. 07:20

Jégdiszkó várja a korcsolyázás szerelmeseit a salgótarjáni Fő téren

– Korit felcsatolni és irány a jégpálya! A Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. is csatlakozott a Jégpályák Éjszakájához, így január 22-én, szombaton késő estébe nyúló programok lesznek a Fő téren: jégdiszkó DJ-vel, játékos verseny, valamint forró finomságok várnak mindenkit – mondta el portálunknak Balogh Katalin.

G. K.

A helyi iskolák diákjai rendszeresen járnak a pályára

Forrás: NMH

Fotó: L. B.

A Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója hozzátette: a Magyar Jégkorong Szövetség immár hatodik alkalommal hirdette meg a Jégpályák Éjszakáját. Ezt az országos rendezvényt 2016-ban indították el a sport népszerűsítése érdekében. 

 

– Az idei felhívásra a Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. is jelentkezett, így városunk népszerű jégpályája is helyszíne lett a több mint 40 pályát érintő országos programsorozatnak – emelte ki Balogh Katalin. 

 

A Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója kifejtette továbbá: az advent második vasárnapján megnyitott salgótarjáni jégpálya nagyon népszerű, kedvelt sportolási, szórakozási lehetőség, az elmúlt időszakban igazi közösségi térré vált Salgótarjánban. 

 

– Rendszeresen járnak a helyi iskolák diákjai is, akik délelőtt, a testnevelésóra keretében lépnek, vagy inkább csúsznak a pályára. Ezen intézmények csoportjai térítésmentesen vehetik igénybe a műjégpályát. Rajtuk kívül azonban vannak idősebb vendégeink is, akiket már ismerősként köszöntünk, és persze nagyon sok család is rendszeresen jár Salgótarjánba korcsolyázni – tudtuk meg Balogh Katalintól. 

 

Mint mondta: a nagy érdeklődésre való tekintettel bővítették a bérelhető korcsolyák számát, továbbá Zenés koris eSTet is rendeztek – elsősorban a fiataloknak számára –, január 22-én, szombaton pedig késő esti korizásra várnak mindenkit az L&D Rendezvényirodával együttműködve. A korcsolyabérlés ezúttal féláron lesz, és zenei kívánságműsorral is feldobják az amúgy is vidám hangulatot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában