Jégpályák Éjszakája

2022.01.23. 16:45

Jégdiszkó és forró finomságok csábították a korcsolya rajongóit a tarjáni Fő térre

Késő estig tartó jégdiszkóval, játékos versennyel, valamint forró finomságokkal várták a korcsolyázás szerelmeseit szombaton a Fő téren felállított műjégpályán.

G. K.

Forrás: NMH

Fotó: Hegedus Mark

Ahogy arról korábban beszámoltunk, mindez annak köszönhető, hogy Salgótarján is csatlakozott a Jégpályák Éjszakája című országos rendezvényhez, melyet a Magyar Jégkorong Szövetség idén immár hatodik alkalommal hirdetett meg. 

– A kezdeményezést 2016-ban indították el a sport népszerűsítését előtérbe helyezve. Az idei felhívásra mi is jelentkeztünk, hogy a nógrádi megyeszékhelyen is részesévé váljanak az érdeklődők egy nem mindennapi szórakozásnak. Országosan több mint negyven helyszínen kapcsolták össze a jégkorcsolyázást a bulival – mondta érdeklődésünkre Balogh Katalin, a Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója.

Hozzátette: a korcsolyát ez alkalomból féláron lehetett bérelni, de zenei kívánságműsorral is feldobták a vidámságtól is csúszó éjszakát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában