Tündérszépek

2022.01.29. 11:20

Az egykori bátonyi Tündérszép is jelentkezésre buzdítja a lányokat

A bátonyterenyei származású Ozsvárt Viktória is megmérettette már magát a Tündérszépek országos szépségversenyen. Az utolsó napokig ő volt a közönség kedvence, végül azonban egy másik lány vette át a vezetést, így nem jutott tovább a regionális fordulóba. Most ő is jelentkezésre buzdítja a szépségeket.

Gerhát Karina

Ozsvárt Viktória

Forrás: NMH: Ladóczki Balázs

Fotó: Balazs Ladoczki

Mint arról már beszámoltunk, a Mediaworks negyedszer rendezi meg a Tündérszépek versenyt. A megmérettetés most is megyei szinten indul, majd a regionális fordulókon keresztül jut el a legszebb 22 lány az országos döntőbe. A megyei fordulóba maximum 30 lány juthat be, ezért sem érdemes halogatni a nevezést. Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotósaink is ingyen elkészítik a képeket. A megyei fordulóból négyen jutnak tovább a regionálisba, ahonnan az országos döntőbe vezet az út.

A dicsőség mellett értékes nyeremények és élmények is várják a tündérszépeket. 

– Már régóta szerettem volna kipróbálni magam egy ilyen színvonalas megmérettetésen, viszont sosem mertem belevágni. 2019 augusztusában azonban rávettem magam, és jelentkeztem a versenyre. Ehhez természetesen a szüleim, illetve a barátaim támogatására is szükség volt. Hálával tartozom nekik, hiszen az első perctől az utolsóig mellettem álltak – mondta el portálunknak Ozsvárt Viktória. 

A bátonyterenyei szépség hozzátette: a megmérettetésen megtudta, milyen egy színvonalas verseny. 

– Igaz, nem értem el helyezést, de örültem, hogy kipróbálhattam magam ezen a téren is. Gyermekkorom óta szeretném megtapasztalni, milyen egy modell élete. A magasságom miatt erre sajnos nem sok esélyt látok – tudtuk meg Ozsvárt Viktóriától. 

Kifejtette: a fotózás nem volt újdonság számára, hiszen már korábban is részt vett ilyeneken, ezért már tudta, mit, hogyan kell csinálnia. Ennek ellenére fantasztikus élmény volt számára, hiszen új embereket ismerhetett meg. Gondol itt a háttérmunkákban részt vevőkre és a versenytársaira is, akikben új barátokra is lelt. 

Jelentkezz most!

– A leendő tündérszépeknek azt tanácsolom, hogy a fotózáson legyenek önmaguk, magabiztosak, hiszen mindenki gyönyörű a maga módján. Smink terén inkább a természetesség híve vagyok, de vannak olyan alkalmak, amikor az átlagosnál is szebb akar lenni egy lány, ebben sokat segíthet a smink. A fotózás is ilyen például. Ennek ellenére azt javaslom, ne vigyék túlzásba, hiszen itt is fontos a mértékletesség. Azt vallom, hogy a kevesebb néha több – hangsúlyozta Ozsvárt Viktória, aki azt is megosztotta velünk, hogy a versenynek köszönhetően több felkérést is kapott fotózásokra is.  

Azonkívül, hogy nagyon örültem ezeknek, több önbizalmat is adtak számomra – emelte ki Ozsvárt Viktória, aki kérdésünkre elmondta, hogy a megmérettetés óta sok változás történt az életében. Többek között leérettségizett, pincérszakmát és jogosítványt is szerzett. 

Azt tanácsolja azoknak, akik még gondolkodnak a jelentkezésen, hogy egyszer élünk, ezért legyenek bátrak, ne féljenek, hiszen egy fantasztikus, egész életre szóló élmény vár rájuk. 

Szépségversenyünkre december közepétől jelentkezhetnek a 18–29 év közötti hölgyek. Aki eddig csak álmodozott arról, hogy megmutassa magát a világnak, aki szeretné képviselni Nógrádot a fináléban, akinek tervei között szerepel, hogy betörjön a médiába vagy a szépségiparba, az ne habozzon, hiszen itt a lehetőség! Jelentkezz minél előbb, ugyanis az előzsűrizés folyamatos! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában