Verseny

2022.01.18. 06:55

A kazári szépség már biztosan részt vesz a Tündérszépek fotózásán

Nágel Petra már lehetőséget kapott, hogy részt vegyen a Tündérszépek versenyén. Te is kedvet kaptál? Csatlakozz hozzá és jelentkezz!

Nool

Nágel Petra, Kazár

Idén immár negyedik alkalommal indítja útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre december 15-től jelentkezhetnek a 18-29 év közötti hölgyek. Szívesen képviselnéd Nógrád megyét a 2022-es Tündérszépek döntőjében? Akkor jelentkezz versenyünkre saját képekkel, de kérhetsz profi fotózást is. Mivel a nevezések folyamatosan érkeznek, érdemes mielőbb élni a lehetőséggel. A dicsőség mellett értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket: egzotikus utazás két fő részére, értékes mobiltelefonok…

Nem akármilyen segítőjük lesz a Tündérszépek versenyzőinek: háziasszony-mentorunk ezúttal Kárpáti Rebeka 2013-as Miss Universe Hungary lesz, két mentortársa pedig a Magyarország Szépe címet 2018-ban elnyerő Szarvas Andrea, valamint a szintén 2018-as BLife szépségkirálynő, Miss Queen első udvarhölgy, divatmodell Eszenyi Eszter lesz.

A 27 éves Nágel Petra első alkalommal próbál szerencsét a Tündérszépeken. Petra Kazárról jelentkezett a versenyre, mert érdekli a fotózás és szeretné magát kipróbálni a szépségversenyek világában is. Petra portálunknak elárulta, hogy ismerősei hívták fel a figyelmét felhívásunkra, és az ő biztatásukra jelentkezett.

 

Jelentkezz most!

Ha eddig csak álmodoztál arról, hogy megmutasd a szépséged a világnak, ha szeretnéd te képviselni megyédet a fináléban, ha be szeretnél törni a médiába vagy a szépségiparba, ne habozz, itt a lehetőség: nincs más dolgod mint kitölteni a jelentkezési lapot.

Ahogy arról a verseny háziasszony mentora, a 2013-as Miss Universe Hungary, Kárpáti Rebeka, valamint Molnár Irina, a Mediaworks lapigazgatója is beszélt a minap a Mokkában:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában