Nógrád megye

2022.01.17. 11:23

Pénteken zárul az Év embere szavazás

Január 21-én 14 óráig dönthetnek arról Olvasóink, hogy kié legyen a kitüntető közönségdíj.

Nool

A tavalyi évben harmincöt alkalommal jelentek meg interjúk térségünkben élő, munkálkodó, alkotó emberekről, akik teljesítményükkel, életművükkel gyarapították Nógrád megyét. 2021-ben ők voltak a hét emberei, s közülük most Önökkel, Olvasókkal közösen szeretnénk megválasztani Az év embere Nógrád megyében kitüntető cím tulajdonosát.

Minden egyes interneten leadott vagy postai úton elküldött szavazat számít. Azt, hogy miképpen alakuljon a végeredmény, kizárólag Olvasóink döntik el.

A szavazófelület a Nool.hu oldalunkon az Év embere aloldalra kattintva érhető el. Szavazni 2022. január 21-én 14 óráig van lehetőség. Az év embere 2021. évi közönségdíjasára a szavazatokat postai úton a Nógrád Megyei Hírlapban található szelvény visszaküldésével vagy az online felületünkön várjuk. A szavazók is értékes nyereményben részesülnek, közülük ketten egy-egy SPAR vásárlási utalvánnyal lesznek gazdagabbak.

A játékszabályzat a www.nool.hu/jatekszabalyzatok oldalon érhető el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában