Oktatás

2021.12.10. 18:55

Ünnepélyes keretek között vehették át oklevelüket az ügyintézők a megyeszékhelyen

A Miniszterelnökség és a Veszprém Megyei Kormányhivatal az idei év szeptemberétől megújult kormányablak-ügyintéző képzést szervezett, amely október végén vizsgával zárult.

Gulyás Edina

Tizenkilencen teljesítették a képzést

Forrás: NMH

Fotó: L. B.

Nógrád megye járási hivatalainak tizenkilenc munkatársa vett részt az oktatásban, és valamennyien sikeresen adtak számot tudásukról. Bizonyítványukat pénteken ünnepélyes keretek között vehették át a Megyeháza dísztermében. A rendezvényen dr. Szabó Sándor, a Nógrád Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja köszöntötte a megjelenteket. 

– Tizenegy évvel ezelőtt az országban 29 helyszínen, köztük Salgótarjánban is megnyitották kapuikat a kormányablakok. Kezdetben összesen 29 ügykörben tudtak eljárni a munkatársaink – fogalmazott dr. Szabó Sándor. – Az elmúlt években azonban sokat változott a világ. Ma már az ügyfelek elégedettsége abban mérhető, hogy egy helyszínen minél több ügyet el tudnak intézni. Azzal az elvárással fordulnak felénk, hogy mindent azonnal, tökéletesen megoldjunk. Nehéz ennek megfelelni, különösen a jelenlegi, járvánnyal terhelt mindennapokban. Azonban kijelenthetem, hogy még ebben a nehezített helyzetben is folyamatosan helytállnak a munkatársaink, és tevékenységükre nem érkezett panasz a pandémia idején sem.

 A kormánymegbízott arra is kitért: a szeptemberben és októberben zajló oktatáson szűkebb hazánk járási hivatalaiból tizenkilencen vettek részt. Ennek eredményeképp olyan friss és naprakész tudást szereztek, melynek köszönhetően bármely ügykörben el tudnak járni. Ez megkönnyíti a helyettesítés kérdését is valamennyi kormányablakban. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában