Ünnep

2021.12.08. 16:35

Koncertekkel segítenek az ünnepekre hangolódni Pásztón

Programok sokaságával készülnek a településen a karácsonyi ünnepekre, amely már hagyománynak számít a város életében.

N. O.

A kirakodóvásáron jó néhány helyi termelő áruit is megismerhetik az érdeklődők

Forrás: NMH

A kirakodóvásáron jó néhány helyi termelő áruit is megismerhetik az érdeklődők

Forras: NMH

Farkas Attila polgármester portálunknak elmondta, bízik abban, hogy közösen ünnepelhetnek majd a város lakosai. Ugyanakkor felhívja a figyelmet, hogy a koncertek csak védettségi igazolvánnyal lesznek látogathatók, és arra kér mindenkit, hogy tartsák be az aktuális járványügyi szabályokat. A település vezetője kiemelte, hogy az állandó zenei és táncos előadások mellett kézműves-kirakodóvásárral, forralt borral és egyéb finom­ságokkal várják a helyieket a polgármesteri hivatal előtti téren. Ezen túlmenően lehetőség nyílik majd megismerni jó néhány helyi termelő áruit is. A polgármester elárulta, hogy december 18-án, szombaton, 12–16 óra között karácsonyváró délutánt tartanak majd az apróságok részére a Pásztói Múzeumban.

Hozzátette: december 21-én, kedden zenei programokkal készülnek az érdeklődők számára, így 18 órától Kaczor Feri lép színpadra, amely után Balázs Pali Újra veletek című műsorával szórakoztatja a közönséget. Este 20 órától pedig a Dirty Barbies gondoskodik a hangulatról. Mint mondta, december 22-én, szerdán Balássy Betti és Varga Feri ad koncertet 18 órától, utána pedig 20 órától Heincz Gábor Biga és zenekara énekel majd.

A település vezetője az utolsó nappal kapcsolatban kifejtette, hogy december 23-án, csütörtökön, 18 órakor Opitz Barbi koncertjét élvezhetik az érdeklődők, ezt követően 19.30 órától a TNT zenekar slágereivel kápráztatja el a környékbelieket, végül 21 órától 24 óráig retró party lesz Mikó Zsolttal. 

 

Ezek is érdekelhetik